Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emirem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,486
Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

Kolay gelsin, Gerçekten farklı bir çalışma oluyor. Yükseltme işi çok iyi çözülmüş. Takipteyiz vesselam :eek:

Etiketler

teşekkürler ms ceylan teşekkürler burak bey.

bügün yan dikmeleri üst kabine göre yeniden gönyeye aldık sabitledik zemin yan çıkmalarını yaptık. [attachment=1][attachment=2][attachment=3]

001.jpg

002.jpg

003.jpg

çok güzel gidiyor elinize saglık
bi konuda nacizane bir tavsiyem olucak amortisorleri çok yatay bir şekilde baglamıssınız bu torsiyonun şimdiki hali uzerine gelecek agırlıklarıda hesaplarsanız torsiyon biraz daha basacaktır ve amortisorlerden performans almanız imkansız gibi gorunuyor torsiyon kademesinden dahada yukseltmek torsiyonu tas gibi yapıyor esneme yok denecek kadar azalıyor işim oto tamiri oldugu için kullandıgınız torsiyonu az çok tanıyorum

soyle bir degişiklik yapabilirsiniz belki amortisorun alt civatasını uzun tutup altına boru koyup biraz daha içeri alırsanız usk kısmı profilin iç yanagından baglayabilirsiniz birde yapı olarak daha kısa amortisorler var oto yedek parcacılarında
basındada dedigim gibi bunlar nacizane gozlem ve onerilerim kolay gelsin iyi çalışmalar selamlar

teşekkürler şahin bey teşekkürler isa bey amotisörler hakkında ne yazıkki haklısınız örjinal olanından aldık dikey yerleştiremeyince yatay yaptık .bıraz alçak oldu 100 kg ağırlıkla(ben )deneyince çalışıyor ama tamamen bitince torsiyon ayarıyla beraber yeniden değerlendireceğim.tavsiyelerinizi her zaman bekliyorum selamlar.

Merhaba Mahmut bey kolay gelsin ,mükemmel bir çalışma üretiyoırsunuz.Takip ediyor ve merakla bekliyorum.Sizin de bu karavanınızı kaç Kg çekeceğinizi hesapladınızmı?.Karayollarında bir sorun çıkartmazlar umarım.İmalatta tip onay belgesi isterlermi?çalışmalarınızda başarılar diliyorum.SEVGİ VE SAYGILAR.

teşekkürler metin abi taşıyıcı kısmı yaparken sağlamlıktan taviz vermemeye çalıştık artık daha hafif malzemelerle devam edeceğim. şu an için 275 kg olmalı önümüzdeki hafta tartacağım. toplamda 750 kg geçmemeye uğraşıyorum.selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR