Kemerburgaz'da Orta Derecede Off-Road Gezi Duyurusu (10.01.2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ADNAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,444
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ADNAN

Ana Kamp
Yer
TRABZON
Değerli ARKADAŞLARIM 10.01.2010 Pazar günü SUAT KABAL ve ADNAN OFLUOĞLU olarak Kemerburgaz'da gezi düzenliyoruz.
-Araç özellikleri : OFF-ROAD yapmaya uygun lastiği olan tüm araçlar.
-Araçta bulunması gerekenler : STREP, U KİLİDİ ,MAKARA olması tavsiye edilir.

PROGRAM

-09.OO SHELL 'de buluşma
-09.30 hareket - Göktürk BP benzin istasyonu arkasından LOPEZ 'e giriş (NOT : LOPEZ ' de bol çamur ve 40-50 cm'e yakın su bulunmaktadır.)
-12.00 Üçgöller'e varış
-12.00 - 13.00 arası öğle yemeği (HER TÜRLÜ YİYECEĞİ ve İÇECEĞİ KATILIMCILAR KENDİLERİ TEMİN EDECEKTİR.)
-13.30 hareket(KATILAN ARKADAŞLAR İLE ARAÇ DURUMLARI DİKKATE ALINARAK GİDİLECEK GÜZERGAHA HAREKET)
-16.00 dönüş yolunda olacak şekilde belirlenen kamp alanına hareket
-16.30 kamp ateşi - akşam yemeği
-19.00 dönüş

KATILAN TÜM ARKADAŞLARA KAZASIZ BELASIZ GÜZEL BİR GEZİ OLMASINI DİLERİZ :smiley: :smiley: :smiley: ;) ;) ;)

Etiketler
Ynt: Kemerburgaz'da Orta Derecede Off-Road Gezi Duyurusu (10.01.2010)

gene güzel bir off road gezisi olacak

Listeyi açalım bakalım hayırlısıyla.
suat KABAL
Adnan OFLUOĞLU

Söz vermek istemiyorum, ancak müsait olursam katılıp sizlerle tanışmak isterim, şimdilik yedekte kalayım ;)

yine süper olucak desenize şu lopezi adnan abi ve suat abiyle gezmek güzel olucaktı ama aracımdaki sorunu çözersem yanınızda olucam ;D

vallaha herşeyimi hazırladım 3'' yukseltme kitim tamam A/T de olsa lastiğim var ancak pazar gunu kuzen imin çocuğu doğacak ona gitmek zorundayım

Adnan abi ve Suat abi Mehmetcan umarım gelmez en son geldiğinde ben zature başlangıcı idim vee saat 9 a geliyordu çamur icindeydik hala evimize varmak için soğukta maslak opette birbirimizi yıkıyorduk

kesin olmamakla beraber ayarlıya bilirsem iki veya üç arac orda olmaya calışacagım

Dursun mehmet can kardeş gelirseniz seviniriz.
saygılar

yarın gelemiceğim icin gece gezmesi yaptık

kankaları mı aldım benim fronti ile yukseltme kitlerini denemek amacı ile ayazağa bahceköy arasında gece çok güzel zemin baya su çekmiş 2 saatlik bir off-road gezisi yaptık otoparka aracı bıraktık ama yıkatamadığım icin içim icime sığmıyor bu arada 120 km yol yaptık toplamda heryere gittik herhalde

Yarın katılamıcam ama aklımdasınız kendinize iyi bakın Bol bol çamur diliyorum herkeze İYİ EĞLENCELER

Adnan abicim Suat abicim sizleri çok seviorum vallaha doğum nedeni ile gelemiyorum icim icime sığmıyor bu gezinin 2 ciside olsun bende geliyiim

arkadşalr siszere iyi eylenceler dün iş yerinde sırtımda kas tutlması oldu nefes bile alamıyorum

BOSCH' Alıntı:
Reis geçmiş olsun....

tşkler istemeden de olsa evde istirahat ediyorum ceşitli kas gevşeticiler ve masaş melhemleri uygulayarak iş gününe saglam dönmek için yoksa ben bu gün camura dalmazmıydım neyse bir daki sefere

Bu arada garaj bölümünde linkini verdiğim aracı nerede tanıtabilirim? Yardımcı olabilir misin acaba?

BOSCH' Alıntı:
Bu arada garaj bölümünde linkini verdiğim aracı nerede tanıtabilirim? Yardımcı olabilir misin acaba?

linki bana yolla bakayım

http://www.sahibinden.com/1992_land_rover_defender_3_0_tdi-06WQQaXQQ20171987WQQpXQQdisplayitem?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri