arwin
Sadık yarim , kara toprak...
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010)
Cemal bey ferozacılarıda aramızda görmek isteriz..
Cemal bey ferozacılarıda aramızda görmek isteriz..
arwin' Alıntı:Cemal bey ferozacılarıda aramızda görmek isteriz..
huntercemal' Alıntı:Tolga doğru diyorsun senin yerde transit geçtim geçen hafta
[/qeuote]
haberini aldım cemal abi işte boşunamı diyorum ölüsü bile gidiyor
Estafurullah Cemal bey maksat beraber eğlenmek....huntercemal' Alıntı:Ferozacıların lastik problemi var sonra madara olmak istemeyiz
cemal abim madara olunacak bir şey yok off-road'da batmak olmasa heyecan kalırmı ?huntercemal' Alıntı:Ferozacıların lastik problemi var sonra madara olmak istemeyiz
İlla gaz mı verelim Feridun, gelsenize takılalım hep beraber...feroza34' Alıntı:Güzel bir gezi olacağının sinyalini şimdiden alıyorum...katılımcı dostlara iyi eğlenceler...
dabl' Alıntı:ah gel bide bana sor o heyecanı bakalım en çok hangimiz batıcak
feridun abi abi işiniz yoksa gelin nasıl olsa av sezonuda kapandı ?feroza34' Alıntı:Güzel bir gezi olacağının sinyalini şimdiden alıyorum...katılımcı dostlara iyi eğlenceler...
TOLGAA' Alıntı:aaaaa şimdiden yan çizmek yok yarın sen bizim görevli aracımızsın ;D ;D
evet feridun abicim sabah bekliyorum telini herkeze selamlarferoza34' Alıntı:Tolga semtten arkadaşlara sözüm var onlarıda ikna edebilirsem birlikte geliriz...sabah ben seni telden ararım...
Bir aksilik yaşanmazsa saat 4 gibi ...MFK' Alıntı:gezimiz kaç gibi bitmiş olur tahminen?