Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ömer kardeşim Allah razı olsun. Dediğinizi yaptım birazda çocuklar yardım etti. Benim fotoğraflarım orjinalde 4000 X 3000 iken ben, % 16 -- %16 yaptım.
o zaman küçülünce 640 X 480 oldu tam istediğim gibi. Aşağıdaki fotoğrafı bu şeilde yaptım.
Arkadaşlar fotoğrafları hızlı bir şekilde küçültmesini öğrendiğimden, konuya Isparta ilinin güzel ilçesi Keçiborlu Barajından fotoğraflarla devam etmek istedim.
Keçiborlu ilçesinin pek çok tabiat güzellikleri var. İstediğiniz zaman ormanlara, göllere ulaşabiliyorsunuz. Bu güzelliklerinden biriside Keçiborlu Barajı.
Barajın suları yükselip yolu kapattığından araç ile geçemedik ve yola yaya olarak devam ettik. Bu aslında sabahtan bizim için iyi oldu.
[attachment=1]
Burada çok sayıda motorsiklet kullanıcısı var. Hafta sonları buralarda insanlar ailecek toplanıyorlar, çevre il ve ilçelerden de ziyaretçi alan bu alanlarda hemen hemen her ağacın altında bir motor görmek mümkün.
Keçiborlu aslında bir sahil ilçesi değil fakat buralarda sulak alanların olması martıları buralara çekmiş. Aynı zamanda birkaç pelikan gördük ne yazıkki çekemedik. Ördek türlerinide görmek mümkün. Bazı alanların sazlık ve ağaçlık olması bu hayvanların buralarda yuvalanmasına imkan veriyor. Tabiki AVLANMAK YASAK. Jandarma ve ilçe korumaları gözetim
altında tutuyor.
Buraya gezmeye gitmeyi düşünen kardeşlerim için şunu belirteyim. Keçiborlu Ankara--Antalya--Denizli kavşağında. Zaten pekçok insan buranın içinden geçer fakat nereden geçtiğini bilmez. Barajı besleyen bir çay var. Ayrıca çevrede baraja akan küçük su kaynakları da mevcut. Baraj yakınlarında bir kaç çeşme de yaptırılmş. Yani buraya gelenler için içme suyu sorunu yok.
talha abim maşallah ne güzel yerler buraları böyle.eminimki insanlarıda güzel baksanıza etraf yemyeşil ve tertemiz.en azından fotoğraflarda öyle size yeşillikler içinde güzel ve neşeli sıhatli günler diliyorum.saygılarımla