Kaz Dağları Gezimiz (29-31 EKim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkanguranc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,984
Ynt: Kaz Dağları Gezimiz (29-31 EKim 2010)

Hasanboğuldu Şelalesi

SAM_3719-1.jpg

SAM_3730-1.jpg

SAM_3744-1.jpg

SAM_3747-1.jpg

SAM_3769-1.jpg

Etiketler

Metin Bey, çok güzel fotoğraflar. Gittiğinize değmiş. Kaz Dağlarında güzel olmayacak bir fotoğraf düşünemiyorum.

Teşekkürler paylaştığınız için,selamlar.

Metın kardeşim.
Gezmışsınız gormuşsunuz , ne guzel yerler gormuşsunuz.
Bızler ıle de paylastıgın ıcın sana tesekkur ederım.
Saglıklı gunler.

Metin Bey,
İzlemek için yerimizi aldık. Fotoğraflar çok güzel. Teşekkürler

Sayın Salih bey,Sami bey,Mehmet ağbi ,Kenan bey birlikte doğayı ve sohbetlerinizi paylaşmak ümidi ile teşekkürler.SEVGİ ve SAYGILAR.

Metin abi fotorafları yüklemeyi başarmıssın ben daha beceremedim vazgeçtim artık sizin fotoraflardan faydalanacağız ;)

Merhaba ben beceremedim oğlan yaptı.Olmaz senin çektiğin fotolarıda görmeliyiz.Çünkü şimdi dehede meraklandık.SEVGİ VE SAYGILAR.

Metin Bey,

Fotoğraflar çok güzel.. Hele şu son beş fotoğraf... Hasanboğuldu (Sütüven) Şelalesi, zaten harika bir yurt köşesi...
Paylaşımınız için teşekkürler..

ÜlkerYavuz

serkanguranc' Alıntı:
Nasipse bayramdan sonra ilk müsait olduğumuz zamanda Egeli tüm arkadaşlarla hafta sonu bir kamp yapalım diyoruz.

Değerli Egeli Karavancı Arkadaşlar,
Sizlerle aynı fikirdeyiz. Aksi bir durum sözkonusu olmadıkça biz de varız.
Görüşmek, tanışmak dileğiyle...
Hoşça kalın..
Ülker&Yavuz

Resimler gerçekten çok güzel . Paylaşımınız için teşekküler.

Çok güzel gezi olmuş fotoğraflar harika paylaşım için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR