Kaz Dağları Gezimiz (29-31 EKim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkanguranc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,984
Ynt: Kaz Dağları Gezimiz (29-31 EKim 2010)

Sevgili Serkan kardeşim hoş geldiniz. Sizleri aradım ama telefondan ulaşamadım herhalde çekmiyordu. Allah içinize sindirsin çok güzei bir gezi olmuş,
resimlerde harika. Herhalde bayağı güzel anılarınızda olmuştur. İlk görüşmemizde senin,abinin ve Metin Beyin doyumsuz muhabbetlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
Selamlar ve sevgiler..

Etiketler

Bu geziye katılan SERKAN GÜRANÇ,METİN BEY,CENGİZ BEY,SN=Fahri bey ve eşine,sn=ASLANAHMET ,Yeni tanıştığımız arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim... Nice gezilere ........Gezilerimiz bol olsun.....

Sn. Metin,Salih,Serkan,Cengiz beyler yarın hafta sonu evdemisiniz ? bir pogramınız varmı ? İlk fırsatta görüşelim ne dersiniz ? Selamlar.

Gezenbilir İzmir karavan grubu faaliyette! Etkinlikler umarım artarak sürer.
Bu güzel kampı bizimle paylaştığınız için teşekkürler...

fahrigül' Alıntı:
Sn. Metin,Salih,Serkan,Cengiz beyler yarın hafta sonu evdemisiniz ? bir pogramınız varmı ? İlk fırsatta görüşelim ne dersiniz ? Selamlar.

Fahri abicim merhaba...benim yarın dalışım var...Batık bir geminin sualtı foto videosunu çekeceğiz.Birde önümüzdeki hafta sonu bayram arifesi yoğunluk var.Hazırlığımız bayramda nasipse Datca....Ama bayramdan sonraki ilk uygun zamanda tüm Ege li katılımcılarla hem tekrar tanışma ve birlikte hoş zaman geçirme adına bir kamp yapacağız.

drares' Alıntı:
Gezenbilir İzmir karavan grubu faaliyette! Etkinlikler umarım artarak sürer.
Bu güzel kampı bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
Haşmet bey teşekkür ederiz.Bu etkinlikte Aslan Ahmet ve Fahri abi ile tanıştık....Nasipse bayramdan sonra ilk müsait olduğumuz zamanda Egeli tüm arkadaşlarla hafta sonu bir kamp yapalım diyoruz.Fahri abi Çandarlıda yaşıyor ve oraya çağırdı...Orası olabilir...Karaburun olbilir diye düşünüyoruz.Sizde gelirseniz çok seviniriz.

Sevgili arkadaşlar maşallah İzmir Karavancılar grubu faaliyette. Çok güzel geziler ve sohbetler oluyor.
Sevgili Serkan kardeşim ve Metin Beyin önderliğinde Bayramdan sonra karavancılar grubu olarak bir tanışma toplantısı yaparsak veya ortak bir noktada buluşup gezi yaparsak harika olur diye düşünüyorum.
Ha gayret arkadaşlar.
Görüşmek üzere selamlar ve sevgiler.

Sevgili doğa dostalarımız ve Yusuf bey ,Fahrettin ağbimiz,Günöz bey,Haşmet bey ,Aslanahmet Hakanbey iyi dilekleriniz için teşekkürler.Mutlaka gezilerde tekrar beraber olmak ve karşılaşmak dileği ile SEVGİ ve SAYGILAR .

Kaz dağları Çan Biga'dan gelen Endurocu arkadaşlar,İzmir'den gelen Endurocu Murat ve arkadaşı Ankarali uzun ve İstanbul Sakarya , Bilecik'ten gelen arkadaşlar ve Bayburt'lu Metin Cengiz arkadaşımız .Çan den Tevfik,Turgay kardeşimiz.Geyikliden Kadriye hanım.Çan dan Hasan Bigadan Ceyhun,İstanbuldan Metin Cengiz ve motokrosçu arkadaşlar.

SAM_3619-1.jpg

SAM_3665-1.jpg

SAM_3684-1.jpg

SAM_3676-1.jpg

SAM_3530-1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR