Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,685
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
hmm söylemişti zor diyede gelse iyi olurdu 5 araç bari olsaydık .. by-pass larına müsaade edecez sorun yok deseydin :smiley:

gelmek isterdim ama işim var diyor
gel rahat rahat by-pass yap dedim
gel senin arabayı çekersek kimseye söylemeyiz,çekme resmini yayınlamayız dedim ;D

Etiketler

- ömer ergin ------------hilux
2- engin kaplan -----------unimog
3- ertugrul acıkgöz ----- defender
4- akif aksoy -------------- cj7
5- yahsi kürtüncü---------pajero (buyuk ihtimalle)
6-bülent kök --------- defender (darendeye raftinge gitmezsem mutlaka yanınızdayım

kokteknik' Alıntı:
- ömer ergin ------------hilux
6-bülent kök --------- defender (darendeye raftinge gitmezsem mutlaka yanınızdayım

hoş geldin bülent bey,ben sivasa gelemedim ama sizi aramızda görmek güzel olur
araç sayısı artıyor hadi bakalım

1- ömer ergin ------------hilux
6-bülent kök --------- defender (darendeye raftinge gitmezsem mutlaka yanınızdayım )
7-Ömer altun --------- misafir (darendeye raftinge gitmezsek mutlaka ordayız ) selamlar

kayseri offroad kulubünede (okan beye ) haber verelim
onlardan da gelenler olur

dostlar merhaba. ben geldim.
valla millet canım böyle yeşillik , bol sulu nigde çamardı toros daglarında kamp çekiyor......

ahhh ahhhh..... giden diyon olsada gitsek.
anodulun çoragı bezdirdi....

PIKE' Alıntı:
dostlar merhaba. ben geldim.
valla millet canım böyle yeşillik , bol sulu nigde çamardı toros daglarında kamp çekiyor......

ahhh ahhhh..... giden diyon olsada gitsek.
anodulun çoragı bezdirdi....

yahşi kardeş haklısın şöyle ormanlık ,su başı biryer çok iyi olur
bu hafta ömer beyin söylediği yere gidelim haftayada senin söylediğin yere gidelim
benim için fark etmez yeterki offroad olsun,eğlence olsun ;D

aklımda bir yer var fakat enginin arç probleminden dolayı gidilmez belkide fakat dedigin yer yahşiyi ve diger arkadaşları çok mutlu edebilir

arkadaşlar o zaman bu pazar günübirlik gezi yapalım, haftaya çamardı da kamp.. yoksa üst üste 3 hafta kampa izin çıkmaz..

aslında şimdi pnarbaşı bahçeli barajına gidilse, offroad yapılsa, mangal yakılsa akşama dogru balıklar avlansa, çadırlar kurulsa, gece dip oltaları atılsa, sabah turna avı yapılsa offroad yapılarak sonra dinlenme amaçlı öyle kurabiyelerle çay molası sonar kayseriye dönüş saat 17:00 kayseriye dönüş

takomistik' Alıntı:
aklımda bir yer var fakat enginin arç probleminden dolayı gidilmez belkide fakat dedigin yer yahşiyi ve diger arkadaşları çok mutlu edebilir
uzaklık sorun değil ben erken yola çıkarım yakın biryerde buluşuruz
ceza yemeceğim bir yol olsun yeter ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri