Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,688
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
herkes Sivas yorgunluğunu atmaya çalışıyor gibi.. bakalım bu hafta sonu için talipli çıkarmı .. ::smiley: yoksa zaten gelecek hafta sonuna ( 2-3 EKİM ) ERCİYES-SARIGÖL KAMPLI yapacaz herkes hazırlansın şimdiden ;D

offroad sezonu başladı
bence her hafta sonunu değerlendirmek lazım
bu hafta sonuda gidelim,o zamanda kamplı gideriz

Etiketler

deveci' Alıntı:
arkadaşlar bu hafta sonu etkinliğini konuşalım
nereye gidelim neler yapalım ::smiley:

benden değişik çılgınca bir fikir!!
sarımsaklı barajından şeker gölüne kadar giden bir kanal var.barajdan aşırı yağış olduğunda temiz su bırakıyorlar.
şu anda zemini tam olarak kuru ve çamur yok.
.......
size hiç denenmemiş bir macera ve tam bir offroad ;D

Çarşamba Gecesi
Fırtına Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 8 °C . Rüzgar Durgun. 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 1.25 mm).

Perşembe Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 8 °C . Rüzgar KKB 10 KM/S . 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).

Cuma Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 7 °C . Rüzgar Durgun.

Cumartesi Gecesi
Kapalı. Düşük: 12 °C . Rüzgar Güney 10 KM/S .

Pazar
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 27 °C . Rüzgar Durgun. 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).

daha değişir raporlar ama sanki bu hafta Yağmurlu olacak gibi ..
üstümüze Kanaldan (biraz ::smiley: ) SU gelmesin :smiley:

Çarşamba Gecesi
Fırtına Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 8 °C . Rüzgar Durgun. 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 1.25 mm).

Perşembe Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 8 °C . Rüzgar KKB 10 KM/S . 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).

Cuma Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 7 °C . Rüzgar Durgun.

Cumartesi Gecesi
Kapalı. Düşük: 12 °C . Rüzgar Güney 10 KM/S .

Pazar
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 27 °C . Rüzgar Durgun. 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).

daha değişir raporlar ama sanki bu hafta Yağmurlu olacak gibi ..
üstümüze Kanaldan (biraz ::smiley: ) SU gelmesin :smiley:

ertuğrul abi tam bir araştırmacı gazeteci gibisin :smiley:
yağacak yağmur sarımsaklı barajını dolduramayacağından kanala su verebileceklerini sanmıyorum
kanala en fazla su verdiklerinde 15-20 cm oluyor.çogu zamanda ta buralara kadar ulaşmıyor bile
uzun yıllardır hep görüyorum ve yeni taşındığım evden de sürekli görüyorum zaten.
gidemezsek veya parkuru sevmezsek kanaldan çıkarız paralel yol var taa sarımsaklı barajına kadar gidebiliriz

deveci' Alıntı:
ertuğrul abi tam bir araştırmacı gazeteci gibisin :smiley:
yağacak yağmur sarımsaklı barajını dolduramayacağından kanala su verebileceklerini sanmıyorum
kanala en fazla su verdiklerinde 15-20 cm oluyor.çogu zamanda ta buralara kadar ulaşmıyor bile
uzun yıllardır hep görüyorum ve yeni taşındığım evden de sürekli görüyorum zaten.
gidemezsek veya parkuru sevmezsek kanaldan çıkarız paralel yol var taa sarımsaklı barajına kadar gidebiliriz

bu parkur ile ilgili az yorum geldi
bu hafta sonu ile ilgili başka fikri olan önerisi olan varmı

orasi neresiymiş ::smiley: ilginç olacaksa bizide davet etseydin..

yahu gittikya beraber, tuzla-palas gölü.. konusmustuk hatta sivastan sonra yapalım diye..

gelmek isteyenler isimlerini eklesin;

1- Ömer Ergin Hilux
2-

deveci' Alıntı:
bu parkur ile ilgili az yorum geldi
bu hafta sonu ile ilgili başka fikri olan önerisi olan varmı
senin önerdiğin kanallı parkur için Okan, epey önce birilerinin gazıyla girdim 2 saatte çıkamadım tehlikeli ve bataklık diyor ...
Fındık galloperla gelemem diyor ... yazdığın gibi diğer arkadaşlardanda ses gelmedi ..
siz iyisimi gelin bu hafta sonu bayramhacıya, sepetlerinize üzüm dolduralım ( kendiniz keseceksiniz tabii :smiley: ) seçtiğiniz biryerde mangal yapar ufaktanda tırmalama antremanı yaparız derim .. ;D

omergin' Alıntı:
yahu gittikya beraber, tuzla-palas gölü.. konusmustuk hatta sivastan sonra yapalım diye..

1- ömer ergin ------------hilux
2- engin kaplan ----------unimog

omergin' Alıntı:

1- Ömer Ergin Hilux
2-
Sivas sonrası gitmeyi en azından benimle konuşmadınızda niye olmasın tabii .. keşif için gittiğimiz yer anladığım kadarıyla.. merkeze uzak değildi diye hatırlıyorum kaç km Sivas tarafındaydı Ömer ?

senin önerdiğin kanallı parkur için Okan, epey önce birilerinin gazıyla girdim 2 saatte çıkamadım tehlikeli ve bataklık diyor ...
Fındık galloperla gelemem diyor ... yazdığın gibi diğer arkadaşlardanda ses gelmedi ..
siz iyisimi gelin bu hafta sonu bayramhacıya, sepetlerinize üzüm dolduralım ( kendiniz keseceksiniz tabii :smiley: ) seçtiğiniz biryerde mangal yapar ufaktanda tırmalama antremanı yaparız derim .. ;D

bir deneseydik bir macera yaşasaydık ama neyse
bayramhacı gezisi güzel olurdu ama K belgesini henüz alamadığımdan gelmem zor
eğer ana yollara uğramadan alternatif bir yol güzergahı çizebilirsek olur

abi ekle seni ismini listeye, kesif yaptıgımız yer.. camurda vardır tahminim.. seninle telefonda konusmustuk diye hatırlıyorum, sarıgol soguk olur tuzlada falan yapalım diye.. merkezden 60km falandı yanlıs hatırlamıyorsam.. cumartesi oglen cıkarız pazar oglene dogru doneriz..

deveci' Alıntı:

deveci' Alıntı:
boğazköprüden adana tarafına ayrılıp ordan avanos- bayramhacı mümkün yol temiz.. ;D ankara güzergahına göre en çok 10 km fark olabilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri