Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PIKE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,249
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

Engin, sözünü ettiğin olay Kaz Dağların da yaşandı, çok üzücü bir olaydı gerçekten, orada ki hatalar yanlış yerde çadır kurulmasına izin veren tesis sahibinden kaynaklanıyor..

deveci' Alıntı:
evet ailece offroada gitmek doğru birşey değil,şimdiye kadar hiç gitmedim gitmemde.
Allah herkesi ve ailesini korusun.
2 sene önce kemerdeki kiriş world otellerinin sahibi 2 çocuğu ile dağda kamp yaparken bir anda gelen sel sonucu 2 çocuğu ve kendi öldü.
bu olayı hiç unutamıyorum.

Etiketler
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

büyük geçmiş olsun.Ayrıntıları merakla bekleyeceğim.

bu güne kadarki hiç bir offroad gezisinde (sivasta dahil) yusuf yusuf demedim ama dün araç dışında olmama rağmen ilk defa o duyguyu yaşadım.allah kimseye yaşatmasın...

DEVAM

DSCN2916.jpg

DSCN2918.jpg

DSCN2919.jpg

DSCN2920.jpg

DSCN2924.jpg

kısaca ozetlemek gerekirse, okan suda sakin sakin giderken akıntı bir anda aracın arka tekerlerini kaldırıp aracı döndürdü.. okan erken uyanıp hemen geri geri kendisini karşı kıyıya çıkardı.. biz diğer tarafta ip atarak vincin halatını kendine çekmesini sagladık daha sonra hem vincleyerek hemde aracın kendi hareketi ile çekmeyi planlıyorduk.. fakat ipin snorkele dolasıp koparması sonucu motor su ile doldu, araç stop etti.. vincinde tek basına gucunun ve hızının yetmemesi problem oldu.. bu arada çeken iki araçta battı.. sularda yaklasık 40-50 cm yukseldi.. vs. vs.

neyse cok zor bir gundu ozetle, Allah korudu hepimizi..

ARKADAŞLAR TÜM ARKADAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
SERVER YAVAŞ RESİMLERİ ELİMDEN GELDİĞİNCE HIZLI YÜKLEMEYE ÇALIŞIYORUM. DETAYLARI SONRA VERECEĞİM

DSCN2928.jpg

DSCN2929.jpg

DSCN2930.jpg

DSCN2931.jpg

DSCN2932.jpg

olayın çogu detayını yakalayamadık

DSCN2940.jpg

DSCN2941.jpg

DSCN2942.jpg

DSCN2943.jpg

DSCN2945.jpg

Bu üzücü ve tehlikeli olayı yaşayan herkese büyük geçmiş olsun. Çok daha fazla üzücü olayların yaşanmamış olması en büyük teselli.

evet devamını beklliyoruz..

arkadaşlar büyük geçmiş olsun
o saatte okan la görüştük araç suda kaldı dedi sonra telefon bağlantısı kesildi bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyorduk ben cj suda stop etti zannetim eğer olayın vehametini anlayabilmiş olsaydık mutlaka gelir elimizden geldiği kadar bir halatın ucunu tutardık araçlarımız 4x4 değildi ama bizim ekibin yarısıyla beraberdik
büyük geçmiş olsun

bülent kardeşim çok saol, sizinle görüştükten sonra size gprs koordinatlarını verecektik.
bu olay meydana geldi , telefon vs dagların arasında çekmiyordu.
baraj kapakları ve greyder için yukarı şantiyeye birini yolladık.
çok şükür kazasız atlattık...
yoksa sizi misafir edecektik.

DSCN2956.jpg

DSCN2957.jpg

DSCN2958.jpg

DSCN2960.jpg

HALATLARI KARŞI TARAFA İPLERLE ULAŞTIRMAYI BAŞARDIK.
BU ARADA SU YÜKSELMEYE VE DEBİSİ YÜKSELMEYE BAŞLADI. BİZİM 2 ARACIMIZ KURU ZEMİNDEYDİ AMA İLERLEYEN RESİMLERDE GÖRECEKSİNİZ BİZDE YÜKSELENE SULAR İLE MAHSUR KALDIK

DSCN2969.jpg

DSCN2971.jpg

DSCN2972.jpg

DSCN2973.jpg

DSCN2974.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR