KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,046
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

Selam kayoof selam erciyes yaptıgınız etginlige adana gurubu olarak çok teşekkür ederim . Resimlerin devamını bekliyoruz. Hepinizin eline koluna sağlık.

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

Güzel bir etkinlik olmuş,emeği geçenlere teşekkürler.kayseriye selamlar :smiley: :smiley:

Arkadaşlar,
Tebrik ederim hepinizi, çok güzel bir etkinlik olmuş.
Keyifle baktım fotoğraflara.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Güzel bir hafta dileğiyle.

ben yogunum hastayım yatıyorum kupama sarıldım uyuyorum ;D ;D ;D

CIMG1644.jpg

ata036' Alıntı:
SİVAS VE IĞDIR EKİBİ FARUK ABİSİNİ UNUTMADI
MEKANI CENNET OLSUN

[attachment=1]
[attachment=2]

Tarık kardeşim,
Ellerinize sağlık. Çok duygulandım.
Çok çok teşekkür ederim.

gercekten inanılmaz eğlendik tşkler KAYOFF :smiley:

CIMG1628.jpg

çoook güzel bir haftasonuydu, kayoff başkanına ve tüm ekibe teşekkürler... "sidoff çok eğlendi" :D

selam resimler bukadarmı emeği geçen herkeşe tşkr.

Böyle muhteşem bir organizasyon düzenledikleri için KAYOFF"a teşekkür ederim.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

3.jpg

2.jpg

4.jpg

7.jpg

8.jpg

ığdır ekibi yuvaya yarım saat önce döndü herkese selamlar
KAYOFF ekibini fazla diyecek bişe bulamıyorum çünkü tek kelime ile muhteşemdiler hem misafirperverlikleri hem ikramları hemde canı gönülden bizi kucaklamaları bakımından sonsuz teşekkürler KAYOFFF KAAAAAAAYYYYYYYY OOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri