KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,046
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

arkadaşlar daha kayserideyiz fotoları gezenbilire ekleyemiyorum vınn dan dolayı ekleyebildiğim fotolar aşağıdaki linkte ;) ;)

http://www.facebook.com/album.php?id=675938380&aid=282559

Etiketler

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

Süper bir şenlik olmuş ama bir şey eksik oda Ben. Gelemedik ve çok şey kaçırdık.

Hazırlayan ve katılan herkese teşekkürler :smiley:

Katılmayı çok istediğim bir organizasyındu, ancak nasip değilmiş...
Katılamayınca anca takip ederiz :D

Bu çapta bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için KayOff'u tebrik ederim...

...

P1090127_800x600.jpg

KAYOFF tebrikler bazı arkadaşlar katılımcı az diyor kurumsallaşmanız daha bir yıl olmamış ilk defa yapılan bir organizasyon için çok iyi moraliniz bozulmasın ileriki yıllarda o parkur ve zaman size yetmeyecek parkuru büyüteceksiniz zamanı uzatacaksınız demedi demeyin gayet güzel fotoğraflar ve videolar geldikçe salim kafayla benim haklı olduğumu katılımcı az diyenlerde kabul edeceklerdir tebrikler arkadaşlar

HERŞEY İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER..KAYOFF KUSURSUZ BİR ORGANİZASYONDU ÇOK İYİ ORGANİZE OLMUŞ BİR EKİP..MÜKEMMEL İNSANLAR VE YENİ DOSTLUKLAR..Eğer İlk Olan Bir Organizasyon Böyle İse Bunun Gerisini Düşünemiyorum..Daha Önce de Dedim Ya ; Nice 10-20 40-60. Off-Road Oyunlarına..Süpersin KAYOFF..

ADANOFF ADANA OFF-ROAD GRUBU

SİVAS OFF-ROAD DERNEĞİ OLARAK 7 araçla katıldığımız Kayseri off-raod şenlikerinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma ekibim adına sonsuz teşekkürler bize unutulmaz bir hafta sonu yaşattınız çok ama çok eğlendik sağsalim evilerimize döndük teşekkürler KAYOFF

Sivas off-road derneği adına
Bülent KÖK

Emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler. çok güzel ağırlandık mutlu olduk eğlendik. kupalara belleyemedik . tören de gördüğüm kadar güzel geçmiş..1. 2. ve iki katagoridede 4. olmuş olmamız lazım, sanırım. 4 lere teselli yokmu 8) biri bendim de . neyse uzun lafın kısası herşey mükemmeldi. kazasız belasız döndük .önemli olanda bu .resimleri bekliyoruz. herkese sevgi ve selamlar..........

Süper bi etkinlik muhteşem bi organizasyondu katılan bütün arkdasların emeğine bileğine saglık ew sahipliğini harika bi şekilde yerine getiren KAY-OFF a şahsım ve ADANOFF ADANA OFF-ROAD GRUBU olarak çok ama çok teşekkür ederim..

bikaç kare bende war diğerlerini arkdaslar yükleyecektir..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC02828.jpg

DSC02848.jpg

DSC02867.jpg

DSC02868.jpg

DSC02889.jpg

katılan ve kayserimizi onurlandıran bütün off road severlere burdan teşekkür ederim bi hatamız olduysa affola nice etkinliklerde görüşmek dilegiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri