ata036
Zirve
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
tüm arkadaşların bu uyarıyı gözönünde bulunduracaklarına inanıyorum
herkesin farıda yoluda açık olsun
sarilarin_sulo' Alıntı:Herkese günaydınlar hayırlı sabahlar,
Kar yağışlı bir Kayseri sabahından tüm dostlarımıza merhaba diyorum.Dün sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı şehir merkezinde fazla etkili olmamakla beraber dün akşam üstü Kayseri-Erciyes yolu ulaşıma kapanmıştır.Tüm gece süren çalışmalar sonucunda sabah saat 03:45 de yoıl tekrar ulaşıma açılmıştır.Erciyeste yoğun tipi ve kar yağışı devam etmektedir.Yarın sabahtan itibaren pist bölgesi ve otopark alanına 3 adet büyük iş makinası tekrar kar temizleme çalışmalarına başlayacaktır.
Şehir dışından gelecek misafirlerimiz için her ne kadar araçlarımız 4x4 de olsa olası kötü hava ve yol şartlarında erciyes yolu üzerinde Jandarma ve trafik ekipleri mecbur kaldığı taktirde araçlarda zincir takoz ve çekme halatı kontrolü yapmaktadır.
Siz değerli dostlarımdan ricamız şudur ki;
Kayseri Offroad ekibi olarak yolda gelirken emniyet kemerinizin takılı olmasını, sürat yapmamanızı ve ve sizleri kayseri dönüşünde sevdiklerinizin beklediğini önemle hatırlatmak isteriz.Lütfen sürat yapmayınız.
Cumartesi gecesi programımız bittiğinde özellikle şehir dışından gelen misafirlerimiz şehire inerken buzlanma ve don olayına çoık dikkat etmelidirler.Erciyes yolu üzerinde gizli buzlanma sıkca rastlanan ve ölümlü trafik kazalarına sebebiyet vermektedir.Lütfen ve lütfen sürat yapmayın konvoy kurallarına uyun.
Etkinlik gününe çok az bir süre kaldı artık sanıyorum ki bütün ekipler son hazırlıklarını yapıyorlardır.Herkese iyi bir hafta sonu dilerken sizleri burada Kayseri insanının misafirperverliği ile karşılayacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.Sizleri çok seviyoruz lütfen bir tatsız kaza olmasın.Farınız ve yolunuz açık olsun.Allaha emanet olun.
V.OKan GÜPGÜPOĞLU
Kayoff Bşk.
tüm arkadaşların bu uyarıyı gözönünde bulunduracaklarına inanıyorum
herkesin farıda yoluda açık olsun