Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
Selam dostlar ....
hepinize günaydın ben geldim.
Ben gelene kadar sayfa haraketlenmiş. Öncelikle daha önce yine söylemiştim , tekrar söylüyorum. Parkur basit olacaktır. Burdaki çukurlar okan başkanın dediği gibi bizim deneme amaçlı açtıgımız çukurlardır.
Kesinlikle kırıcı bir parkur yoktur.
Ayrıca farklı uzunlukta ve güçlükteki araçları açılan yerlerde denedik. Bundaki amaç kimseye haksızlık olmaması.
Belki birisinin arabası uzun , diğerinin ki kısa , vs vs.. Hep iyisinin olması ve siz degerli dostlarımızı daha da mutlu edip tatlı bir rekabet ortamı oluşturmaktır.
Bu arada pastırma , dondurma vs karıştırıp sonradan mideyi bozmayın ;D ;D ;D ;D
İnşallah hep beraber güzel bir şenlik yapacagız...
Selam dostlar ....
hepinize günaydın ben geldim.
Ben gelene kadar sayfa haraketlenmiş. Öncelikle daha önce yine söylemiştim , tekrar söylüyorum. Parkur basit olacaktır. Burdaki çukurlar okan başkanın dediği gibi bizim deneme amaçlı açtıgımız çukurlardır.
Kesinlikle kırıcı bir parkur yoktur.
Ayrıca farklı uzunlukta ve güçlükteki araçları açılan yerlerde denedik. Bundaki amaç kimseye haksızlık olmaması.
Belki birisinin arabası uzun , diğerinin ki kısa , vs vs.. Hep iyisinin olması ve siz degerli dostlarımızı daha da mutlu edip tatlı bir rekabet ortamı oluşturmaktır.
Bu arada pastırma , dondurma vs karıştırıp sonradan mideyi bozmayın ;D ;D ;D ;D
İnşallah hep beraber güzel bir şenlik yapacagız...