KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,588
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

servet jeep' Alıntı:
HERKESE İYİ AKŞAMLAR
sanada servet co pılotum masalah ömer baskanımla beraber gureste aldınız zmadalyaların hakını veriyorsunuz. allah nazardan saklasın , mileti araclarla goruntulerle korkutmayın ama her zaman dedimiz gibi görüntümüz ürkütsede kalbimiz yufka yürekli

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

sayın başkanım!parkur hakkında bıraz bılgı verebılırmısınız?lastık ve bakımları ona gore ayarlamaya calısıcaz!!yanı yarış koşulları nasıl olacak bunula ılgılı bır sıkıntı olmaması ıcın sizden ıstırhamım bıraz on bılgı verırsenız!!

evet parkurun ozelıkllerını ve fotolarını ve yarıs detaylarını paylasırsanız sevınırız

maroff' Alıntı:
sayın başkanım!parkur hakkında bıraz bılgı verebılırmısınız?lastık ve bakımları ona gore ayarlamaya calısıcaz!!yanı yarış koşulları nasıl olacak bunula ılgılı bır sıkıntı olmaması ıcın sizden ıstırhamım bıraz on bılgı verırsenız!!

Merhaba,
Parkur hakkındaki bilgiyi elbette bilmek hakkınız.Çok kırıcı bir parkur yapmayı düşünmüyoruz.Ancak size belirtmeliyimki yarın sabah yazılarda da okumuşsunuzdur iş makinaları zemine kadar inmeden net bir bilgi vermem mümkün değil.
Şu an için düşüncelerimiz parkurun karlı zemin üzerinde olması.Yer yer hazırlayacağımız su ve bol çamurlu çukurlarda olacak.Parkur ile ilgili resimleri hazır olduğunda burada paylaşacağım.Ancak ön bilgi açısından yarın makinaları işe başlatınca bol bol resim çekip yarın akşamda sizlerle paylaşacağım. Lastik seçimiyle ilgili tedirginliğiniz var ise etkinlikten önceki son haftaya bırakmanız sizin için faydalı olur düşüncesindeyim.Saygılarımla

V.Okan GÜPGÜPOĞLU
KAYOFF BŞK.

ankaradan hiç ses çıkmıyo hayırdır nerde ankaranın cengaverleri ::smiley: ::smiley:

kulağıma hazırlar gibi bazı çıtırdılar geldi ama genede bekleyelim ;)

PIKE' Alıntı:
Ömer hocam , tarık kardeş ne diyo yaaa.
Yoyota ...Hararet ..... falan.... ;D ;D ;D ;D

Bilmediğimiz bişey mi var ???????

Yahşi ben çocuklar güler dedim ama sen tuttun inandın. Ne diyeyim ben sana. :smiley:))

ata036' Alıntı:
amcada sustu abi kapatalım konuyu adamın anılarını tazelemeyilim şimdi :D :D :D :D :D :D :D :D

Nereye gittin tarık, bak ben geldim. Hadi atla gel şu kırat'a da alalım boyunun ölçüsünü. Seninde torunlarına anlatacağın anıların olsun. :smiley:))))

Torunlarım, sivasta bir ömer amca vardı bir toyotası vardı peh peh peh. Bir hışımla gelir geçerdi peh peh peh...

byseyyah' Alıntı:
Yahşi ben çocuklar güler dedim ama sen tuttun inandın. Ne diyeyim ben sana. :smiley:))
Abi bu toyota ben bilirim ama , şimdi tarık öyle deyince senden teyit edelim dedim..
Elçiye zeval olmaz ;D ;D ;D

Tarık hadi al gel kıratı, görelim ... Yoksa yine evin altına açtığın tamirhanede mi, sen evde tamir edersen sanayidekiler ne yiyecek be tarık.

ata036' Alıntı:
ankaradan hiç ses çıkmıyo hayırdır nerde ankaranın cengaverleri ::smiley: ::smiley:

kulağıma hazırlar gibi bazı çıtırdılar geldi ama genede bekleyelim ;)
tarık ,okan başkan tosfed toplantısında ANDOFF ile görüşmüş.ilerleyen günlerde netleşir sanırım..

byseyyah' Alıntı:
Nereye gittin tarık, bak ben geldim. Hadi atla gel şu kırat'a da alalım boyunun ölçüsünü. Seninde torunlarına anlatacağın anıların olsun. :smiley:))))

Torunlarım, sivasta bir ömer amca vardı bir toyotası vardı peh peh peh. Bir hışımla gelir geçerdi peh peh peh...

asıl sabahtan beri sen nerdeydin amcaaaa ;D ;D ;D
atlıyıp gelecem tabiki az sabret 4-5 ay kadar 3. sivasda nefesini iyice al beni bekle gelince keseceğim nefesini :D :D :D :D :D
yada dur dur heheheeeee bellimi olur belki kayseride keserim yoyotanın nefesini belkim bir süpriz yapar geçerim defenderin direksiyonuna burayı unutma kırmızıyla renklendiriyom süRpizzzz :D :D

PIKE' Alıntı:
tarık ,okan başkan tosfed toplantısında ANDOFF ile görüşmüş.ilerleyen günlerde netleşir sanırım..

netleşir netleşir abi ;) ;) ;) ben bilirim

byseyyah' Alıntı:
Tarık hadi al gel kıratı, görelim ... Yoksa yine evin altına açtığın tamirhanede mi, sen evde tamir edersen sanayidekiler ne yiyecek be tarık.

amca az uğraş bak hararetin yükselecek kayseri etkinliği öncesi şimdi iş çıkarma yoyotasız zevk almam ben oralarda bakarsın bir V8 le dikilirm karşına az sabret beni gördünüzmü hepinize bişeler oluyo zaten biri hararet yapar biri suda boğulur bakalım kayseride neler olacak ;D ;D ;D ;D çok güleccez çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk

PIKE' Alıntı:
Abi bu toyota ben bilirim ama , şimdi tarık öyle deyince senden teyit edelim dedim..
Elçiye zeval olmaz ;D ;D ;D

yahşi abey o resimdeki çocukda gülüyodu kikir kikir emmeeee amcanın yüz ifadesi aynıydı ondan öyle diyo ;D ;D ;D ;D gelince orda tüm belgelerle isbat ederim abi şimdi buradan olmas :D :D :D akşam akşam durun gidip yatayım ya zaten uykum kaçtı kaçacak ;D ;D ;D ;D

Öyle ordan konuşmayla olmaz, kır at' a bineceksin geleceksin kimin nefesi kesiliyor göreceğiz. :smiley:)))

Ben senin gibi akşama kadar evin altında araç tamir etmiyorum, geziyorum, onun için buralarda sürekli olamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri