Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,106
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız?

orsaalabanda' Alıntı:
Gezimiz, katılmak isteyen tüm kampçı ve karavancı dostlarımıza açıktır.

Katılım öncesi, kamplı gezi kurallarımızın dikkatle gözden geçirilmesi önemle rica olunur: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53157.0

Cem bu "kamplı gezi kuralları" başlığı beni nazi kamplarına götürüyor...bu başlığı daha yumşatmak mümkünmü acaba...hani "kamplı geziler için öneriler" falan gibi...
Biranda 30 sene sonra askeri kampa gidiyormuşum gibi bir his uyandı da içimde :smiley:))))

Etiketler

DADDY-T' Alıntı:
:((( O kadar etkinliğe katıldık, kemik kadroda adımız bile yok.

Yanlış görmüşsün Tayfur abi, bir daha bak, sensiz olur mu hiç? :smiley: ;)

süper bir kamplı gezi olacağı aşikar. poyrazlar gölü'nde geçen sene iki kamp yapmıştım. önerim şu ki orada çalışanlarla değil direkt işletmenin sahibi hakkı abi ile görüşmeniz. diğer çocuklar nöbetleşe çalışabiliyorlar. hakkı abi'ye ise 7/24 ulaşırsınız, herhangi bir sorunda birilerini mutlaka yönlendirir. kendisine deniz bisikletine binmek istediğinizi belirtin derim. çünkü sezon bitince kaldırıyorlar bisikletleri. zira göl üzerinde deniz bisikleti poyrazlar gölü için müthiş bir ritüel. sabah mutlaka "sis"li bir göl görmek için uyanın. müthiş bir tecrübe... yağmur yağarsa "bu yağmurda gidilmez" gibi bir düşünceyi asla aklınızdan geçirmeyin. sıkı giyinirseniz, yağmurluk alırsanız orada yağmurun tadını çıkartırsınız. hatta biraz da delilik varsa "keşke yağmur yağsa" bile diyebilirsiniz.

ben maalesef katılamayacağım. bu hafta olsa gelmek isterdim fakat haftaya bozamayacağım bir programım var. sizlere bol eğlenceler, bol dinlenceler, gezmeler. fotoğraflara bakmaksa bize düşer :smiley:

istanbul'dan, poyrazlar gölü'ne ilk kez gidecek olanlara kolaylık olsun diye poyrazlar gölü'nün tarifi şöyle:
paralı yoldan 'adapazarı' tabelasından çıkılacak. d-100 karayolunda 'düzce' istikametine sapılacak ve kısa bir süre gidilecek. daha sonra karasu tabelasından girilecek ve karasu yönüne (bu yol d-650'dir) devam edilecek. yaklaşık 7-8 km sonra sağ taraftaki benzinciyi geçtikten 100 m. sonra 'solda' poyrazlar gölü mesire yeri tabelası'ndan girilecek.

ilk kez gelecek olanlar için geçen sene çekilmiş fotoğraflarla poyrazlar gölü'nden birkaç kare:

img2537p.jpg

img2551.jpg

img2559q.jpg

img2561.jpg

img2569.jpg

img2596.jpg

img2608v.jpg

img2610.jpg

img2650t.jpg

img2651jn.jpg

img2658m.jpg

osak' Alıntı:
Cem bu "kamplı gezi kuralları" başlığı beni nazi kamplarına götürüyor...bu başlığı daha yumşatmak mümkünmü acaba...hani "kamplı geziler için öneriler" falan gibi...
Biranda 30 sene sonra askeri kampa gidiyormuşum gibi bir his uyandı da içimde :smiley:))))

Ömer abi,

Başlık, içerik ve manifesto niteliğinde olmasına varıncaya kadar, noktası ve virgülüyle ''karavan yönetim'' olarak aldığımız bir karardır. Abarttığın kadar sert bir içerik ve kural barındırdığını düşünmüyoruz. Grubumuzun çok daha fazla büyümesi taraftarıyız. Gelişmekte olan ve büyümeye devam eden topluluklar için birbirimizi çok iyi tanıyıp her şey yerli yerine oturuncaya kadar bu kurallar gerekli. Ayrıca çizgimizi de net bir şekilde ortaya koymak zorundayız ki, kendini farklı eğlence ve kamp anlayışına ait hissedenler ne bizi rahatsız etsin, ne de biz onların keyfini kaçıralım...

Küçük gruplar halinde, tanıdığımız, ne yapıp ne yapmayacağını bildiğimiz insanlarla kamp yaparken sorun yok. Ama grup giderek büyüyor ve kampımız katılmak isteyen herkese açık. Heves edip aramıza katılmak isteyen, ama aracının amfisinden kampa müzik yayını yapan, sabahlara kadar içip bağırışan, havaya silah atan birileri geldiğinde ne yapacaksın?

Mustafa, öneriler, konuya katılımın ve güzel dileklerin için çok teşekkürler. Bir türlü kısmet olmadı seninle kamp yahu! :(

osak' Alıntı:

Ömer hocam sen zaten VW cisin senin rahat olduğun zamanlar oluyor ,bırak biz kurulu düzeni bozmayalım,bir tane ters müzik o Poyrazları zindan eder bize,bus buluşmasında yan tarafımda kemençeli bir tane vardı,eğer gece kalsaydım bir büyük bitirmem gerekecekti, bunu Mustafa kendiside istemiyor defalarca da bilgilendirdi ama yandan,kenardan hep birileri çıkıyor,üstelik dehşet kalabalıktı.Hayl hitler

Mustafa hoş geldin,şimdi farkettim,fotoları görünce Cem zannettim,Atina yorgunluğu üzerine buyur katıl diyeceğim ama yorgunluğunuz gitmemiştir sanırım.

mayıstosböce' Alıntı:
Mustafa hoş geldin,şimdi farkettim,fotoları görünce Cem zannettim,Atina yorgunluğu üzerine buyur katıl diyeceğim ama yorgunluğunuz gitmemiştir sanırım.

bülent abi, bitti yorgunluk falan. istanbul daha çok yoruyor inan. güneş altında gram terlemezken burada bu havada bile terliyor insan. bu durum bile can sıkıcı. dediğim gibi gerçekten gelmeyi çok isterdim. bir sürü arkadaşım, abim orada, tanışmak istediklerim de cabası. fakat bozamayacağım bir planım var maalesef. değişmesi olası gibi değil ha ama olur da iptal olursa koşa koşa.

Sevgili Cem ve Bülent...
Ne o yaw ikinizde savunmaya gecmişsiniz :smiley:))))))
Bülent öncelikle sunu soyliyeyim, ben VW ci değilim :smiley: o mertebeye ulaşmak öyle 2 sene T3 kullanmakla olmuyor, sadece tesadüf eseri VW aldım ve yine tesadüf eseri güzel dostlar tanıdım VW camiasında...
Cem ben yazılanların içeriği ile ilgili bişey demedim zaten, zira okumadım bilmiyorum..Ben sadece başlık biraz yumşatılabilirmi diye sordum..Dernek ve forum yönetimlerinin aldığı kararların sorgulanmaması gerektiğini öğrendim tecrübelerimle, sadece öneride bulundum...
Doğadaysan zaten uyman gereken tek kural vardır oda doğa kuralları, aşırı müzik yada silah atmakda doğanın sessizliğini bozduğu için zaten yalnıştır :smiley:)))))
sevgiyle kalın...

Ömer hocam aslında ben Cem in yazdığını görsem yazmazdım ben mesajı yolladığımda ,siz mesaj gönderirken birileri mesaj gönderdi dedi, kim gönderdi bakmadan bir daha gönderdim(o aralar bir sorun oldu uzun zamanda gidiyordu)yine mesaj geldi dediler, eeeee dedim ,ben yazdım kesin gönderecem zihniyetiyle bir daha gönderdim,ısrardan yılınca gitti,yoksa ikimiz birden üzerine gelmezdik :D

Güncel katılımcı listesi:

1. orsaalabanda - Yağmur, Füsun, Cem Babadağ / VW T4 kampervan (Rocinante)

2. güngör Gelebilirse Ege,Levent/T4 Syncro

3. toffy Aysun ve Gökhan Börü/ PSA Boxer kampervan

4. mayıstosböce Bülent Yazıcı / VW T5 kampervan (Rosinha)

5. aslanahmet Hakan Eker / Clio + çadırvan

6. İnsel İnsel İnal / VW T3 westfalia kampervan

7. bumer Merve, Buse, Nalan, Cem / Iveco kampervan

8. erhan110 Nur, Erhan Börke ve Fındık / LR Defender kamper

9. yasiko Ahmet Oral / LR Defender kamper (Sündüz)

10. bahcecim Metin Berkant Bahçeci / VW T3 kamper

11. vehbi42 Hülya-Vehbi / Ducato kampervan

12. osak Zühal-Ömer / VW T4 kamper

14.(üye değil) Bülent Tezel ve Eşi / VW T3 kamper

15. pino Faruk Karatan ve Eşi / Pino çekme karavan

Sevgili dostlar, biz de sizleri çok özledik. Ayrıca Fındığı sevmek bile yeterli bir neden bu etkinliğe katılmak için.

Puppy miz çok kötü durumda. Her akşam acaba sabaha sağ çıkar mı diye yatıyoruz ama o direniyor.

Listeye bir şey yazmıyorum şimdilik ama büyük bir olasılıkla geliriz diye düşünüyoruz. Görüşmek dileğiyle selam ve sevgiler.

IMGP5277.jpg

Tayfur Hocam cok uzuldum. Ayni seyleri iki kere yasamis biri olarak seni cok iyi anliyor ve sıkıntını paylasiyorum. Sevgiler.

Puppy'nin durumuna üzüldük Tayfur hocam, biz Daisy'mizin o durumlarını göremedik ama çok iyi anlıyorum :(

Puppye sağlık diliyorum Tayfur bey :( galiba hayvansever olmanın bizlere yüklediği bedel bu ... bizde önceki pincherda o durumları göremedik ... Neyse üzmeyim sizleri dilediğiniz kadar seversiniz Fındığı bundan çok mutlu olur...

Selamlar

ERHAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri