KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bildiğim kadarı ile tekne,bot gibi şeylerle balık tutmak yasak ama kıyıdan olta ile insanlar görürdüm.
Şu anda gri bulutlar var ama bulutlar yüksek ve hava güzel,hafiften siste var bugweather ın gördükleri bunlar.Sola bakıyorum evet hala aynı.Bu gözlem için çok emek verdiğimide bilmenizi istiyorum
Elektrik konusunda sıkıntı yaşayacağız gibi görünüyor. Elektrik konusunda acil ihtiyaç duyanlara öncelik tanıyacağımızı belirtmiştik ama bu öncelik, ancak katılımcıların fedakarlık ve anlayışları doğrultusunda sağlanacak gibi... Elbette kimin öncelik alacağını belirleme konusunda kendimizi yetkili göremiyoruz. Katılımcıların hepsi arkadaşımız, dostumuz. İmkanlar ölçüsünde mümkün olduğunca fazla araca elektrik sağlamaya çalışacağız. Ama yine de olası durumlara karşı kendinizi kamping dışı koşullara hazırlamanızda fayda görüyoruz.
Elektrik konusunda sıkıntı yaşayacağız gibi görünüyor. Elektrik konusunda acil ihtiyaç duyanlara öncelik tanıyacağımızı belirtmiştik ama bu öncelik, ancak katılımcıların fedakarlık ve anlayışları doğrultusunda sağlanacak gibi... Elbette kimin öncelik alacağını belirleme konusunda kendimizi yetkili göremiyoruz. Katılımcıların hepsi arkadaşımız, dostumuz. İmkanlar ölçüsünde mümkün olduğunca fazla araca elektrik sağlamaya çalışacağız. Ama yine de olası durumlara karşı kendinizi kamping dışı koşullara hazırlamanızda fayda görüyoruz.
Elektrik alabileceğimiz iki ayrı priz var. Birinci hat, girişteki kulübeden çekilecek. İkincisi ise arka taraftaki evden çekilmeye ''çalışılacak''. Çalışılacak diyorum, çünkü daha önceki gezilerimizde buradan elektrik almamıştık. Uzun kabloları yoktu. Ben Hakkı bey'le konuştuğumda hallederiz, ayarlayacağım dedi ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Gerekirse direklerden de elektrik çekeriz dedi ama bunlar hep telefon görüşmemize istinaden aktardıklarım. Bizzat kendim orada olup bunları hazırlamadan kesinliği konusunda duyuru yapamam.
İki ayrı prizden elektrik alacağımız için çekilecek akımın miktarına bağlı olarak, her hattan 5'er araç olmak üzere toplamda 10 aracı besleyebileceğimizi tahmin ediyorum. Fazla akım çekilmeyecekse bu sayı artabilir.
Önceden gidenler elektrik alınabilecek en yakın noktalara konuşlanabilirse faydalı olur. Daha sonra gelecek olanlar için de araçtan araca aktarılmak suretiyle alınabilcek elektrik.
Elektrik alacak olan araçların aynı zamanda bir diğerine verebilecek şekilde çıkışa ya da en azından ikili bir prize daha sahip olmaları gerekiyor.
Karavanın kendi kablosundan hariç bende 50 m kablo var aklınızda olsun...Birde ısıtıcı kullanmadığımız müddetce sorun yaşamayız sanıyorum..hadi hayırlısı )))
Karavanın kendi kablosundan hariç bende 50 m kablo var aklınızda olsun...Birde ısıtıcı kullanmadığımız müddetce sorun yaşamayız sanıyorum..hadi hayırlısı )))
Onlar temin edememişse bu kablo, evden çekilecek 2. hat işini garantiye alıyor bu durumda. Onlar da kablo hazırlamışsa ve başka bir hat bulabilirsek bu kabloyu 3. hat için de kullanabiliriz. Teşekkürler...