Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 263
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

o zaman anladigim kadariyla 8.30, umraniye real'in otoparki bulusma noktamiz degil mi? yalniz ben ordan kayisdagi yolunu bilmiyorum, bilen birileri vardir umarim? :smiley: eger yoksa da atasehire gecip ordan gidebiliriz ama onu biliyorum..
bu arada benim cizdigim rotada bazi bolgelere giris yok sanirim, askeri bolge oluyor, once normal tepeye cikariz, sonra kesif gezisi gibi devam ederiz, ne dersiniz? veya benim hazir rotam var diyen olursa onun pesine de takilabiliriz tabi.
ayrica son olarak: en azindan bir adet halatimiz var degil mi takilan olursa diye?

bir de ben de dun saat 6.30 - 7 gibi kayisdagindaydim, normal tepeye ciktim, sonra egime dik sekilde ilerleyip bir yerlerden normal yola indim.. bu arada daha yagmur yagmamisti ama 3 kisi + minik bir bavul rahatca en tepeye kadar ciktik, yolda bir sorun yoktu o sira

slm benim bir teklifim var yeditepe üniversitesinin girişinde ana kapının orda buluşsak olurmu ne dersiniz ? gerçi ben taksi şöförüyüm bana her yer uyar ama realın ordan bağlanmak yolu daha uzatır diye düşünüyorum

taksi84' Alıntı:
Selam benim bir teklifim var yeditepe üniversitesinin girişinde ana kapının orda buluşsak olurmu ne dersiniz ? gerçi ben taksi şöförüyüm bana her yer uyar ama realın ordan bağlanmak yolu daha uzatır diye düşünüyorum

En doğru buluşma yeridir, hemde çok yakın çıkış noktasına..

anerkad' Alıntı:
En doğru buluşma yeridir, hemde çok yakın çıkış noktasına..

taksi84' Alıntı:
Selam benim bir teklifim var yeditepe üniversitesinin girişinde ana kapının orda buluşsak olurmu ne dersiniz ? gerçi ben taksi şöförüyüm bana her yer uyar ama realın ordan bağlanmak yolu daha uzatır diye düşünüyorum

evet ben de begendim bu fikri, ancak gelmeyi dusunen arkadaslarin hepsi bulabilecek mi? isteyenlere atasehir'in ana kapisindan eslik edebilirim.

bu arad arkadaşlar böyle bir etkinliğe ben ilk kez katılıyorum ve off road konusunda fazlasıyla acemiyim gelirken yanıma hem araç için hemde yemek konusunda neller almalıyım bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızdan bana yarcımcı olan olursa çok mutlu olurum saygılar

Kayışdağ yolu tek,carefour var yol üzerinde.dağ bile görünüyor..ilerden sağa ayrılınacak hep sağı takip..rampa var yol ayrımında tam sağa devam..

Mehmet Bey herhalde bulusma noktasi icin Real otoparkini kolay bulunur diye tavsiye etmistir diye dusunuyorum.

taksi84' Alıntı:
bu arad arkadaşlar böyle bir etkinliğe ben ilk kez katılıyorum ve off road konusunda fazlasıyla acemiyim gelirken yanıma hem araç için hemde yemek konusunda neller almalıyım bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızdan bana yarcımcı olan olursa çok mutlu olurum saygılar

Bana pek laf dusmez burada ustadlar varken ama kendi kucuk tecrubelerime dayanarak su, eger var ise orta veya kucuk boy bir kurek, tam depo benzin (bu sart), cekme halati (varsa kalin, ip gibi olmayanlardan) derim.

anerkad' Alıntı:
Kayışdağ yolu tek,carefour var yol üzerinde.dağ bile görünüyor..ilerden sağa ayrılınacak hep sağı takip..rampa var yol ayrımında tam sağa devam..

ben dudullu uzerinden gidiyorum ama sanirim sizin dediginiz yolun devami zaten benim dusundugum yerler...

bunlrı anladım siz yer konusunu okeyleyin ben hepsine uyarım gün kesinleşti dimi cumartesi saat 8;30 son bi soru yemek olayıylada ilgili bilgi verirseniz oradanmı alırız yoksa her kes kendimi getirir ( mangalıda )unutmayız dimi

1- sina a. / grand vitara 1.6 - standart
2- ali keskin /grand vitara 2,5 - standart

Listeyi bu sekilde ilerletelim arkadaslar, herkes (daha once yazmadiysa) kendi adini da ekleyerek devam ettirsin.. Boylece kimseyi atlamamis oluruz planlama sirasinda.

Yemek icin fikirlerinizi de bekliyoruz, mangal mi yapariz, sandvic falan mi gotururuz yanimizda karar verelim.

taksi84' Alıntı:
bunlrı anladım siz yer konusunu okeyleyin ben hepsine uyarım gün kesinleşti dimi cumartesi saat 8;30 son bi soru yemek olayıylada ilgili bilgi verirseniz oradanmı alırız yoksa her kes kendimi getirir ( mangalıda )unutmayız dimi
abartmıyorum..sigaram bitti indim aldım..bira bitti indim aldım..yani kayışdağ merkez öyle sıkıntılı bir yer değil..ama hazırlık olabilir tabiki..

sina bey listenin başına yer / tarih /ve saati eklerseniz ,konuyu yeni okuyanlar için daha aydınlatıcı olr diye düşünüyorum ne dersiniz ?

tabi Ali bey guzel fikir :(

18 Temmuz 2009 - Kayisdagi Gezisi

1- sina a. / grand vitara 1.6 - standart
2- ali keskin /grand vitara 2,5 - standart

(Listeyi bu sekilde ilerletelim arkadaslar, herkes (daha once yazmadiysa) kendi adini da ekleyerek devam ettirsin.. Boylece kimseyi atlamamis oluruz planlama sirasinda.

Yemek icin fikirlerinizi de bekliyoruz, mangal mi yapariz, sandvic falan mi gotururuz yanimizda karar verelim.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR