ömrümü7ler
...BARATOĞLU...
Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu
evet.
evet.
ömrümü7ler' Alıntı:
Mithatcan' Alıntı:kaçarmı
sabah istersen biz 5 te falan çıkalım gelenleri bekleriz)
ömrümü7ler' Alıntı:yakışır. bana tam olur valla.
taksi84' Alıntı:Selam benim bir teklifim var yeditepe üniversitesinin girişinde ana kapının orda buluşsak olurmu ne dersiniz ? gerçi ben taksi şöförüyüm bana her yer uyar ama realın ordan bağlanmak yolu daha uzatır diye düşünüyorum
anerkad' Alıntı:En doğru buluşma yeridir, hemde çok yakın çıkış noktasına..
taksi84' Alıntı:Selam benim bir teklifim var yeditepe üniversitesinin girişinde ana kapının orda buluşsak olurmu ne dersiniz ? gerçi ben taksi şöförüyüm bana her yer uyar ama realın ordan bağlanmak yolu daha uzatır diye düşünüyorum
taksi84' Alıntı:bu arad arkadaşlar böyle bir etkinliğe ben ilk kez katılıyorum ve off road konusunda fazlasıyla acemiyim gelirken yanıma hem araç için hemde yemek konusunda neller almalıyım bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızdan bana yarcımcı olan olursa çok mutlu olurum saygılar
anerkad' Alıntı:Kayışdağ yolu tek,carefour var yol üzerinde.dağ bile görünüyor..ilerden sağa ayrılınacak hep sağı takip..rampa var yol ayrımında tam sağa devam..
abartmıyorum..sigaram bitti indim aldım..bira bitti indim aldım..yani kayışdağ merkez öyle sıkıntılı bir yer değil..ama hazırlık olabilir tabiki..taksi84' Alıntı:bunlrı anladım siz yer konusunu okeyleyin ben hepsine uyarım gün kesinleşti dimi cumartesi saat 8;30 son bi soru yemek olayıylada ilgili bilgi verirseniz oradanmı alırız yoksa her kes kendimi getirir ( mangalıda )unutmayız dimi