Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan debarande Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,463
Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010)

İstanbulda Kayışdağına kar düşerde biz çıkmazmıyız...

Dağda dolaşmadığımız yer kalmadı inişler çıkışlar...

Mithatcanın çok standart suzuki ve cj ruhu ile ilerlemesi biraz korkutucu olsada yanımızda Alper abimizin CJ-7 VE Can arkadaşımızın CJ-5 Bizlere eşlik etti...

Karın tadını çıkardık...Çok sis vardı tepede ve tipi devam ediyordu...

Eve geldiğimde saat 4:00 olmuştu...

birkaç fotoğraf... ;)

GetAttachment.jpg

rer.jpg

fggf.jpg

ghgh.jpg

Etiketler

biz gitmeyi düşünürken siz gitmişsınız bile kıskanmadım desem yalan olur :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
hafta sonu beraber gidelim isterseniz arkadaşlar tek hem zevkli olmuyor hemde biraz rısklı nedersiniz hafta sonu karda geliyor

simurg2' Alıntı:
biz gitmeyi düşünürken siz gitmişsınız bile kıskanmadım desem yalan olur :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
hafta sonu beraber gidelim isterseniz arkadaşlar tek hem zevkli olmuyor hemde biraz rısklı nedersiniz hafta sonu karda geliyor

Kayışdağı bizim arka bahçe gibi oldu mangalımızı yakar muhabettimizi eder bir kaç tur atar geliriz evimize...

Siz nerede oturuyorsunuz...

Çağıralım sizide... ;)

maltepe de oturuyorum işyerimden kayışdağı gözüküyor işaret etmeniz yeterli

Fotoğraflar çok güzel olmuş arkadaşlar.. eğer kabul ederseniz standart RR classic aracımla ben de katılmak isterim pazar programınıza..
selamlar..

devrim bey hasan bey karışdağı konusunda benden daha deneyimli eğer gidilecekse yer zamanı formdan bildirecektir ben pazar günü aksilik olmazsa gidmeyi düşünüyorum

Teşekkürederim Erkan bey, forumu takip edelim hep birlikte:smiley: gerçi pazar günü için meteoroloji şiddetli rüzgar ve tipi uyarısı yapmaya başladı bile.. cumartesi akşamı içinde şiddetli sağanak yağmur olacakmış, eğer gerçekten şiddetli bier yağmur olursa sel sularının açtığı yarıklar standart araçlarımızı zorlayabilir.. bilemiyorum, bekleyip görelim bakalım..
selamlar..

Devrim bey bahsettiğiniz gibi hava eğer dedikleri gibi firtınalı olursa heralde kayış dağına çıksakta araçtan kafamızı çıkaramıyacağız normalde poyraz ulunca kayışdağı felaket olur birde poyraz fırtınasını varın siz hesap edin ama dediğiniz gibi bekleyip görecegiz.

bu akşam kar bekleniyomuş çok standart suzkim ve co pilotum hasan (hasan bazen korkuyo bazende gülme krizine tutuluyo ozaman co pilot ben oluyorum) ile beraber gece çıkarız 12 den sonra büyük ihtimalle... saattler uyarsa herzaman bekleriz.

Mithatcan' Alıntı:
bu akşam kar bekleniyomuş çok standart suzkim ve co pilotum hasan (hasan bazen korkuyo bazende gülme krizine tutuluyo ozaman co pilot ben oluyorum) ile beraber gece çıkarız 12 den sonra büyük ihtimalle... saattler uyarsa herzaman bekleriz.

Kardeşim suzuki ile yapılmayacak hareketler yapıyorsun... CJ ruhlu arkadaşım benim... ;)

Bu akşam için bir yemek sözüm vardı, hay allah, erken kaçabilirsem nasıl haberleşiriz acaba:smiley:

hasanfb' Alıntı:
Kardeşim suzuki ile yapılmayacak hareketler yapıyorsun... CJ ruhlu arkadaşım benim... ;)
suzuki'yle yapılmayacak hareketler kafını çok sevdim:smiley: öyle mi gerçekten, var mı böyle yasaklı hareketler..:smiley:

debarande' Alıntı:
suzuki'yle yapılmayacak hareketler kafını çok sevdim:smiley: öyle mi gerçekten, var mı böyle yasaklı hareketler..:smiley:

var tabi amuda kalkıyorum bazen, bazen tek teker üstünde takılıyorum nasip olurda gelebilirseniz bizzat şahit olursunuz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR