Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan debarande Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,424

Etiketler
Ynt: Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010)

th_FacebookHasanKoca2.jpg

24 ocak pazar gününün kısa bir özeti...Kesinlikle izleyin.. ;)

hasan kardeş sen ne yapmışın ya senin araba koca kamyonu çekmiş ne denile bilirki geçen pazar saat öğleden sonra dört gibi başıbüyük tarafından kayış dağına tekbaşına belki size yukarda bulurum diye çıktım nerdeyse arabayı deviriyordum araç tam rampada yanlandı zor yırtım birdaha tek denemem rısklı oluyor gaza çok yüklenince araç birden yanlandı tepede kimsede yok zorzar yırtık aşaya bi baktım yuvarlansam heralde yuvarlana yuvarlana 15-20 takla atata aşağı inerdim.

simurg2' Alıntı:
hasan kardeş sen ne yapmışın ya senin araba koca kamyonu çekmiş ne denile bilirki geçen pazar saat öğleden sonra dört gibi başıbüyük tarafından kayış dağına tekbaşına belki size yukarda bulurum diye çıktım nerdeyse arabayı deviriyordum araç tam rampada yanlandı zor yırtım birdaha tek denemem rısklı oluyor gaza çok yüklenince araç birden yanlandı tepede kimsede yok zorzar yırtık aşaya bi baktım yuvarlansam heralde yuvarlana yuvarlana 15-20 takla atata aşağı inerdim.

Aman abi dikkat et haberimiz olsun tek çıksan bile...Yolları bilmen lazım sanırım kanala kaydın sen...Offroad sporunda psikolojik olarak hazılıklı olmamız lazım bu tarz olaylara...

pazartesi aslında hepsınden çok karyağdı aklıma geldi pazartesi akşam iş çıkışı gitmek sonra tekbaşıma pazar günü aklıma gelenler geldi caydım siz pazartesi tekrar çıktınızmı

simurg2' Alıntı:
pazartesi aslında hepsınden çok karyağdı aklıma geldi pazartesi akşam iş çıkışı gitmek sonra tekbaşıma pazar günü aklıma gelenler geldi caydım siz pazartesi tekrar çıktınızmı

Ben ve hürol abi çıktık... ;D

Tankeri çektiğim gün pazartesi günüydü... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR