Katlanan Mangal, Çok Pratik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,430

mycamper

Kamp III
Yer
İstanbul
Web
www.anakamp.org
myc_anasayfa_img_mangal.gif

http://www.mycamper.info/index_camper.html

Ynt: Katlanan, Pratik Mangal

Abi süper olmuş ya, emeğinize sağlık...Umarım stoklarla sınırlı değildir :D Eğer öyleyse bana şimdiden 2 tane ayırın, parasınıda havale yapayım...Yok her daim var diyorsanız o zaman acelesi yok, görüştüğümüzde alırım...

Ynt: Katlanan Mangal, çok pratik

maalesef gerçekten de stoklarla sınırlı,

2 tane AYDURAN adına ayırıyorum.
parasını, malı aldığında da verirsin, acelesi yok şimdilik / teslimatı ayrıca konuşuruz (mail/msn)

Ynt: Katlanan Mangal, çok pratik

Ben bi kasaba uğruyorum ordan da kömürleri alıp geliyorum madem mangal sahibi arkadaşlarım var artık ;D

Ynt: Katlanan Mangal, Çok Pratik

>>>> Önemli açıklama :

Arkadaşlar, Kamp Karavan Derneği'nin forumunda da, karavancı arkadaşların yararlanacağını düşünerek yazdığım "Katlanan Mangal" yazısına, "katlanan mangal Koçtaş'ta 20 YTL, model aynı, ama kalitesini bilmiyorum" diye bir cevap geldi.

Bunun üzerine, işimi bırakıp 35 km yol yaparak Koçtaş'a gittim, malı görüp geldim.

Gördüğüm manzara beni hiç şaşırtmadı, yurdum insanına yakışır bir şekilde benim sattığım mangal kopyalanmıştı. Ancak sadece modelini kopyalamışlar, malzeme kalitesi olarak alakası yok. Daha Koçtaş'ta satılmakta olduğu kutunun içindeki mangallar bile yer yer paslı ve yağlıydı.

Benim satmakta olduğum mangal orijinal, patentli, yabancı kaynaklı bir üründür. Yan panellerinde kabartmalı olarak MrCOOK yazmaktadır.
Koçtaş'ta satılmakta olan korsan ürün ise ÖZGÜR METAL markasıyla kutulanmıştır.

Az çok, bir malı gördüğümde, diğeriyle kalite kıyaslaması yapabilecek kadar beğeniye sahip olduğumu düşünüyorum. Bu değerlendirme sonucundaki görüşüm: "Ben o mangalı şahsen 20 değil 10 YTL olsa yine de almam :smiley:" şeklinde...

Sonuç olarak;
bana sipariş vermiş olan arkadaşlar, istedikleri taktirde siparişlerini geri çekebilirler, lütfen bu konuda rahat olsunlar.

Bilginize...

Benden yana sorun yok:smiley:)) benim siparisim gecerlidir..

sevgili phobios etler yagsız kuzu eti olsun lütfen:smiley:))
içecekleride sedata aldırdıkmı tamamdır piknik organizasyonu:smiley:))

Merhaba acıkcası ben sadece merakımdan sorucam.Verılen lınktede goremıyorum mangalı.Acaba su tıp bırseymıydı ?

http://www.mrcook.com.tr/isoWEB/Sayfalar/UrunDetay.asp?IDS=219

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR