Ynt: Katlanan Mangal, Çok Pratik
>>>> Önemli açıklama :
Arkadaşlar, Kamp Karavan Derneği'nin forumunda da, karavancı arkadaşların yararlanacağını düşünerek yazdığım "Katlanan Mangal" yazısına, "katlanan mangal Koçtaş'ta 20 YTL, model aynı, ama kalitesini bilmiyorum" diye bir cevap geldi.
Bunun üzerine, işimi bırakıp 35 km yol yaparak Koçtaş'a gittim, malı görüp geldim.
Gördüğüm manzara beni hiç şaşırtmadı, yurdum insanına yakışır bir şekilde benim sattığım mangal kopyalanmıştı. Ancak sadece modelini kopyalamışlar, malzeme kalitesi olarak alakası yok. Daha Koçtaş'ta satılmakta olduğu kutunun içindeki mangallar bile yer yer paslı ve yağlıydı.
Benim satmakta olduğum mangal orijinal, patentli, yabancı kaynaklı bir üründür. Yan panellerinde kabartmalı olarak MrCOOK yazmaktadır.
Koçtaş'ta satılmakta olan korsan ürün ise ÖZGÜR METAL markasıyla kutulanmıştır.
Az çok, bir malı gördüğümde, diğeriyle kalite kıyaslaması yapabilecek kadar beğeniye sahip olduğumu düşünüyorum. Bu değerlendirme sonucundaki görüşüm: "Ben o mangalı şahsen 20 değil 10 YTL olsa yine de almam

" şeklinde...
Sonuç olarak;
bana sipariş vermiş olan arkadaşlar, istedikleri taktirde siparişlerini geri çekebilirler, lütfen bu konuda rahat olsunlar.
Bilginize...