Değerli Büyüklerim Selamlar,
Sizlerden gelen istek,destek ve de gazla dün bulabildiğim bir arada Kartepe Suadiye Orman İşletme Şefi Sayın Mehmet KOYUER'e sizlerden ve hayallerimizden (Umut ya da beklenti demek daha doğru olacak sanırım) tekrar ve daha net bahsetme fırsatım oldu. Kendisine Türkiye Kamp ve Karavan Derneğinin hazırladığı örnek proje kitapçığını, Karatay, Nilüfer Karavan Park alanlarının fotoğraflarını verdim Ben yanından ayrıldıktan sonra mesai arkadaşım Bülent'e konuyla çok ilgilendiğini (bu sayfaları kendisine de okuttum) ifade etmiş. Hatta Sayın Erdal ÖTÜGEN Beyefendi'ye telefonla ulaşmaya çalışmış ama başaramamış. Velhasılı kelam işler biraz yavaş da olsa ilerliyor gibi. Hazırladığımız orman macera parkı projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansına sunuldu. Eğer teknik destek (yani para) vermeyi kabul ederlerse, bizim taleplerimiz daha uygulanabilir hale gelecek. Şu anki durumda bağlantım sadece Kartepe Kaymakamlığıyla, işin içine belediyeyi de dahil edebilirsek daha güzel şeyler olacak kanısındayım. Ancak var olan pozisyonda kaymakamlık ile belediyenin ortaklaşa bu işe girmesi zor. O yüzden belediye kartını şimdilik kaydıyla saklı tutuyorum. İlgileneceğinizi düşündüğüm bu gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.
Uğurtan