Kartepe'de Karavan Parkı Projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ugurtan77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,124
Ynt: Kartepe'de Karavan Parkı Projesi

Bülent, pes vallahi; Adapazarı'ndan uzaklaşmamak için, bir de Keltepe Karavan Festivali istiyorsun!... KT adedini üçe çıkarmak istiyor; tez elden önlem alına!.. Poyrazlar, 5 adım; Keltepe (Kartepe), 10 adım; Taraklı, 20 adım... :D ;D

Cavid Sezen

Adapazarı, Türkiye - Google Haritalar_1329473099212.jpg

Etiketler

Eğer bu civarlar bu kadar güzelse biz ne yapabiliriz,şimdi Kartepe yi bir düşünün,bir de 4 mevsim düşünün,sucuk kardeşliğini daha da pekiştirmez mi sizce.

Arif hocam size uzaklığı için kusura bakmayın daha yakın yapamıyoruz.Kırkpınar-Kartepe, çok uzak çok.

Ayrıca Tango ,Raci Hocamı ve Seyyah54 ü de unutmayalım.

mustafayetim' Alıntı:
Cavit Abi beni Adapazarlı saymıyormusun?

Öyle şey olur mu Mustafa Bey?... :-[

buralpdi' Alıntı:
sucuk kardeşliği çetesi ;D
üye sayısı 3 ;) ;D

mayıstosböce' Alıntı:
Ayrıca Tango ,Raci Hocamı ve Seyyah54 ü de unutmayalım.

Adapazarı Karaosman Mah.de bir yıla yakın, Taşkısığı'nı da sayarsak, bir yıl oturmuş biri olarak, bu çeteye uzaktan bir arkadaşınızı da kabul buyurursanız sevinirim... ::smiley:

Cavid Sezen

Bülentin'de söylediği gibi coyrafya güzel biz ne yapalım.Bana göre doğa ve insan sevgisi olan herkeze yer var burda.

266.JPG

Değerli Büyüklerim Selamlar,
Sizlerden gelen istek,destek ve de gazla dün bulabildiğim bir arada Kartepe Suadiye Orman İşletme Şefi Sayın Mehmet KOYUER'e sizlerden ve hayallerimizden (Umut ya da beklenti demek daha doğru olacak sanırım) tekrar ve daha net bahsetme fırsatım oldu. Kendisine Türkiye Kamp ve Karavan Derneğinin hazırladığı örnek proje kitapçığını, Karatay, Nilüfer Karavan Park alanlarının fotoğraflarını verdim Ben yanından ayrıldıktan sonra mesai arkadaşım Bülent'e konuyla çok ilgilendiğini (bu sayfaları kendisine de okuttum) ifade etmiş. Hatta Sayın Erdal ÖTÜGEN Beyefendi'ye telefonla ulaşmaya çalışmış ama başaramamış. Velhasılı kelam işler biraz yavaş da olsa ilerliyor gibi. Hazırladığımız orman macera parkı projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansına sunuldu. Eğer teknik destek (yani para) vermeyi kabul ederlerse, bizim taleplerimiz daha uygulanabilir hale gelecek. Şu anki durumda bağlantım sadece Kartepe Kaymakamlığıyla, işin içine belediyeyi de dahil edebilirsek daha güzel şeyler olacak kanısındayım. Ancak var olan pozisyonda kaymakamlık ile belediyenin ortaklaşa bu işe girmesi zor. O yüzden belediye kartını şimdilik kaydıyla saklı tutuyorum. İlgileneceğinizi düşündüğüm bu gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.
Uğurtan

çabalarınız için çok teşekkürler, ağır da olsa girişimlerinizden iyi sonuçlar çıkacağını hissediyorum,
selamlar :smiley:

ugurtan77' Alıntı:
Değerli Büyüklerim Selamlar,
Sizlerden gelen istek,destek ve de gazla dün bulabildiğim bir arada Kartepe Suadiye Orman İşletme Şefi Sayın Mehmet KOYUER'e sizlerden ve hayallerimizden (Umut ya da beklenti demek daha doğru olacak sanırım) tekrar ve daha net bahsetme fırsatım oldu. Kendisine Türkiye Kamp ve Karavan Derneğinin hazırladığı örnek proje kitapçığını, Karatay, Nilüfer Karavan Park alanlarının fotoğraflarını verdim Ben yanından ayrıldıktan sonra mesai arkadaşım Bülent'e konuyla çok ilgilendiğini (bu sayfaları kendisine de okuttum) ifade etmiş. Hatta Sayın Erdal ÖTÜGEN Beyefendi'ye telefonla ulaşmaya çalışmış ama başaramamış. Velhasılı kelam işler biraz yavaş da olsa ilerliyor gibi. Hazırladığımız orman macera parkı projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansına sunuldu. Eğer teknik destek (yani para) vermeyi kabul ederlerse, bizim taleplerimiz daha uygulanabilir hale gelecek. Şu anki durumda bağlantım sadece Kartepe Kaymakamlığıyla, işin içine belediyeyi de dahil edebilirsek daha güzel şeyler olacak kanısındayım. Ancak var olan pozisyonda kaymakamlık ile belediyenin ortaklaşa bu işe girmesi zor. O yüzden belediye kartını şimdilik kaydıyla saklı tutuyorum. İlgileneceğinizi düşündüğüm bu gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.
Uğurtan

Teşekkürler bu güzel girişimi atıl bırakmadığınız için.Erdal bey bu konuyu gördüğünde muhakkak geri dönüş yapacaktır kanaatindeyim.Umutlarımız gerilemesin dileğiyle.

Güzel bir proje.İnşallah başarılı olunur.Bu vesile ile kuzu yaylama yaylası oradan erice ova soğucak derken güzel cennet mekanları kamuoyu ile paylaşmış oluruz.Bülent Cavit hocama hatırlatman içinde ayrıca teşekkür ederim.Nedeolsa nikimin sonu 54 ))))

Uğur bey güzel bir oluşumu bürokrasinin çarklarında erimesine izin vermediğiniz için teşekkürederiz.Bu bağlamda, bu yönde adım atacak herkese gerçekleşmese bile emeklerinden dolayı tebrik ederiz.

Keşke brokrasi bu kadar zor işleyen bir makenizma olmasada bu tip girişimler biran önce gerçekleşse.
Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR