Karrimor Venture 2 Dome 2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gkn.20 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,050

gkn.20

Yeni Üye
merhaba,
Karrimor Venture 2 Dome 2 kişilik çadır almayı düşünüyorum. bu aralar fiyat olarak da gayet makul. fakat daha önceden kullanan veya kullanmış birisi varsa çadırın maksimumunu öğrenmek isterim şu an araştırmaya devam ediyorum farklı tavsiyesi olan varsa onlara da bakabilirim. teşekkürler

http://www.atlaskamp.com/karrimor-venture-2-dome-cadir-kr2223/

Ynt: Karrimor Venture 2 Dome 2

Aynı ürün hepsiburada.com'da daha ucuz;

http://linki.ac/abf

evet hepsiburada daha uygun teşekkür ederim ama benim asıl öğrenmek istediğim bu ürünü kullanan birisi varsa detayları :smiley:

aynı üründen bende almak istiyorum hepsiburada da indirimin son altıncı günü eğer kullanıp memnun kalan varsa bende almayı düşünüyorum

benim bugün elime ulaştı....hepsiburadan aldım..ancak şimdi pişmanım gibi...daha önce aldığım iglo yazlık çadırdan tek farkı üst flysheeetinin olması...altı normal pe ve büyük ihtimalle üstten olmasada alttan su alma riski yüksek

sergy' Alıntı:
benim bugün elime ulaştı....hepsiburadan aldım..ancak şimdi pişmanım gibi...daha önce aldığım iglo yazlık çadırdan tek farkı üst flysheeetinin olması...altı normal pe ve büyük ihtimalle üstten olmasada alttan su alma riski yüksek

Bu çadır, sadece iç tente ile kuruluyor mu? Üst yağmur geçirmez tente ile kurulması zorunlu mu?

çadırın önce dış tentesi çubuklarla kuruluyor, tek başına iç tenteyi kurmak imkansız

çok ciddi bir cevap verilmemiş.

Bu çadırı kullanan veya bilgi sahibi olan kimse yok mu?

tkaya' Alıntı:
çok ciddi bir cevap verilmemiş.

Bu çadırı kullanan veya bilgi sahibi olan kimse yok mu?

Ciddi bir çadır olmadığından,, ciddi bir cevap verilemez ;D.3 mevsim kullanabilirsin.Araştırmaya gerekte yok çadırın fotosu ben buyum ,bukadarım diyor.

hasan110' Alıntı:
Ciddi bir çadır olmadığından,, ciddi bir cevap verilemez ;D.3 mevsim kullanabilirsin.Araştırmaya gerekte yok çadırın fotosu ben buyum ,bukadarım diyor.
Bütün bunları o çadır mı diyor Hasan'ım........... ;D Ama bravo..........çadırın söyledikleri ilk bakışta benim de aklımdan geçmedi desem yalan olur............Çadır haklı birader............. ;D

Çadır benle mesaj yolladı hasan abime çok kırıldım alacağı olsun dedi

boraboraa' Alıntı:
Çadır benle mesaj yolladı hasan abime çok kırıldım alacağı olsun dedi

Eyvahh çadır bu kadarcık lafla kırılıyorsa ;D gerçekten arazide dayanamaz ,Baksana itiraf etmiş ;D ;D

hasan110' Alıntı:

Bahar ve yaz aylarında yapılan turlar için kullanamaz mıyım peki?

10-20 derecelerde mesela.

hasan110' Alıntı:

tkaya............
(Bahar ve yaz aylarında yapılan turlar için kullanamaz mıyım peki? 10-20 derecelerde mesela.)

3.mevsim kullanabilirsiniz,(kış koşulları hariç).

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.