Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karoff46 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,068

Etiketler
Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

karoff46' Alıntı:
Kahramanmaraşta Yeni Bir Oluşum Olan Kahramanlar Offroad kulübü, Nisan Ayında Tüm Türkiyedeki Offroad Tutkunlarını Ve Offroad Meraklılarını Bir Araya Getiriyor.

Offroad Tutkunlarını Bir Araya Toplamayı Kendine Vazife Edinmiş Bir Kulüp Olarak,
2011 Yılında Yapmış Olduğumuz Buluşma, Kaynaşma, Offroad Oyunları, Ve Organizasyonların Bir Devamını Karoff (kahramanlar Offroad) Kulübü Adı Altında Sürdüreceğiz.

Kısaca Bahsedelim

13/14 Nisanda Okan TOZUN / Yaban tv İzci Ekibiyle Yayla Gezisi (başkonuş, Sersem, Büyük göl, Ahır dağı)
14 Nisan Akşamı Kamp Ateşi
15 Nisan Pazar Offroad Oyunları

Detaylar Çok Yakında

bu arada rescue murat abimizde aramızda olacak inşallah.......

kaysan' Alıntı:
[/quote18 mart çanakkale zaferi ve şehitler haftası şehitlikler ziyareti....

DSCF9154.JPG

jeep' Alıntı:
Yunus başkanım bu D8 değil D6 :smiley: D8 üçgen palet olur ;D
Arkadaşlar D 8 ler H ve K serisi düz palet R ve L serisi üçgen palettir
Cat dozerlerde 6-7-8 -9-10 olabilir ilave harfler model yılı ve tipini belirler H-K eski düz paletleri R-L üçgen paletleri ifade eder
saygılarımla

DEMİRAL' Alıntı:
Cat dozerlerde 6-7-8 -9-10 olabilir ilave harfler model yılı ve tipini belirler H-K eski düz paletleri R-L üçgen paletleri ifade eder
saygılarımla
hüseyin abim maşşallah vasıta konusunda ansşklopedi gibisin ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

hastasıyız dedddeeeeeeeeeeeee............... ;D ;D ;D ;D ;D

DEMİRAL' Alıntı:
saygılarımla

ben bir tane gördüm D8 o da üçgen paletti ;D ama 45 dereceden dik yerlerde 40 küsür ton makine ile yol açabiliyorlar..

DEMİRAL' Alıntı:
saygılarımla
aynen öyle yazıyordu hüseyin abi d8 k yazıyordu kocaman pik bir malzemenin üstünde plaka şeklinde......ama bu alet işimizi görmedi ;D bizim yapacagımız parkura küçük geldi .. ;) ...ayrıca verdiğin bilgiler için teşekürler hüseyin abiiiii

murat067' Alıntı:
hastasıyız dedddeeeeeeeeeeeee............... ;D ;D ;D ;D ;D
Arkadaşlar etkinliğimize yarışcı olarak renkli simalardan olan TURGUT TUNÇ ALP(oynadığı dizilerden birkaç tanesi:TÜRKLERİN UZAYLA İMTİHANI. EMRET KOMUTANIM .KEŞANLI ALİ DESTANI.) kardeşimiz ve yine renkli simalardan olan RESCUE TEAM murat karahan(azerbeycan yarışlarını organize eden ve gürcistanta türkiyeyi temsil eden)abimiz. ve BAŞKAN JEEP ın sahibi olan usta yarışcı MURAT TAŞLIDAĞ renk katacaklardır.....VE ANATOLIA OFFROAD KULUBUNDEN 1.TIR DOLUSU JEEP.TABİKİ BU TIRIN ÖNÜNDE VE ARKASINDA 1 er tane rubiconlar eskortluk ederek toplamda 1 düzine jeep le k.maraşa inşallah yola cıkacaklar ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN.........KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH...

BU ARADA ALP KIRŞAN KARDEŞİMİZ SURVİVOR dan ELENİRSE ODA BİZLERE EŞLİK EDİP YARIŞACAK...... AMA BİRAZ ZOR GİBİ ;D ...ALP KIRŞAN KARDEŞİMİZEDE BURDAN BAŞARILAR DİLİYORUM......

abi bugun maraştaydım parkura bakmak istedim ama yerini çıkaramadım.bir kaç güne tekrar gideceğim maraşa.parkurun yeri tam olarak .nerden ve nasıl ulaşacağız.kılavuzlu parkının neresinden ulaşılıyor...süper bir organizasyon olacak.kolaylıklar diliyorum.

kaysan' Alıntı:
Arkadaşlar etkinliğimize yarışcı olarak renkli simalardan olan TURGUT TUNÇ ALP(oynadığı dizilerden birkaç tanesi:TÜRKLERİN UZAYLA İMTİHANI. EMRET KOMUTANIM .KEŞANLI ALİ DESTANI.) kardeşimiz ve yine renkli simalardan olan RESCUE TEAM murat karahan(azerbeycan yarışlarını organize eden ve gürcistanta türkiyeyi temsil eden)abimiz. ve BAŞKAN JEEP ın sahibi olan usta yarışcı MURAT TAŞLIDAĞ renk katacaklardır.....VE ANATOLIA OFFROAD KULUBUNDEN 1.TIR DOLUSU JEEP.TABİKİ BU TIRIN ÖNÜNDE VE ARKASINDA 1 er tane rubiconlar eskortluk ederek toplamda 1 düzine jeep le k.maraşa inşallah yola cıkacaklar ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN.........KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH...

BU ARADA ALP KIRŞAN KARDEŞİMİZ SURVİVOR dan ELENİRSE ODA BİZLERE EŞLİK EDİP YARIŞACAK...... AMA BİRAZ ZOR GİBİ ;D ...ALP KIRŞAN KARDEŞİMİZEDE BURDAN BAŞARILAR DİLİYORUM......
Bu kadar misafirin için bize ne gerek var hadi size kolay gelsin ben gelmiyorum zaten daha öncede gelmeyeceğimi açıklamıştım :smiley: :smiley: :smiley:

servet jeep' Alıntı:
hüseyin abim maşşallah vasıta konusunda ansşklopedi gibisin ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ser Vet başkana sorabilirsin övünmek gibi olmasın sidoff taki lakabım sidoffun google amcası derler ;D ;D ;D

DEMİRAL' Alıntı:
Ser Vet başkana sorabilirsin övünmek gibi olmasın sidoff taki lakabım sidoffun google amcası derler ;D ;D ;D

en deli arama motoru googledemiralsanayi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

motor arayanların parça kıranların şase bükenlerin olamaz ve imkansızın sorulacağı tek yer

HÜSEYİN DEMİRAL.... ;) ;) ;) ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR