KAROFF Karadeniz Off Road Kulübü Doğa Severlerle

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adem kara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,745

adem kara

Yeni Üye
Yer
Trabzon
Geçtiğimiz yıl offroad sporu ile Karadeniz de ilk adımları atan ve bu yıl ikinci etabını gerçekleştirecek olan KAROFF yeni rotasını belirledi ve macera severleri karadeniz in eşsiz güzellikteki yaylalarına iki günlük bir organizasyonla buluşturacak.

DSC03341.jpg

Etiketler

Ynt: KAROFF Karadeniz Off Road Kulübü Doğa Severlerle

Merhabalar karoff'lu arkadaşlar,
Bizi diğer fotoğraflarınızdan mahrum etmeyin uzak olanlarad memleket özlemi hep vardır.Hadi bu özlemimizi birazcık olsun birlikte giderelim,siz fotoğrafları yükleyin bizlerde üye olmayan arkadaşlarımıza bakın Karadeniz bu diyelim ne dersiniz.
Kalın sağlıcakla.

slm lar arkadaşlar ben rizeden sedat ak karadeniz offroad ( karoff ) kulubumuzle nasıl irtibat kurabilirim aranızda olmak sizlerle gezilerde buluşmak istiyorum . yani rizede kurmayı düşündüğümüz enduro yada offroad kulüp yerimizde (gayrı resmi) muhabbetler devam ediyor . sezonda kaçkarlarda geziler yapabiliriz eğer aranızda bana yer varsa 0532 5656694 sedat ak banada organizasyonlarda haber verirseniz acızane aranızda olmaktan onur duyarım bende 4x4 pajero jeep var . ve bu bölgeyi biraz bilirim . yani biraz gezginim . enduro motor yada jeep şartlar neyi gerektiriyotsa .

rizeden slm ve saygı

Selam arkadaslar. ben karadeniz off road klubunun 3. kampına karabuk kampına katıldım. karabukluyum daha ilk defa böyle bi yarış içinde bulundum bu 4 numaralı kırmızı cj ile yarıştım. illaki hatalarımız vardı ama herseye ragmen cok guzeldi... emegi gecen herkese tsk ediyorum.. herkesi off road a bekliyorum...

1.jpg

A2806068_01_detay.jpg

A2806068_02_detay.jpg

A2806068_03_detay.jpg

A2806068_detay.jpg

OZ_GoRe' Alıntı:
Selam arkadaslar. ben karadeniz off road klubunun 3. kampına karabuk kampına katıldım. karabukluyum daha ilk defa böyle bi yarış içinde bulundum bu 4 numaralı kırmızı cj ile yarıştım. illaki hatalarımız vardı ama herseye ragmen cok guzeldi... emegi gecen herkese tsk ediyorum.. herkesi off road a bekliyorum...
bizimde katıldığımız bu etkinlik Karadeniz Offroad BİRLİĞİ'nin düzenlediği bir etkinlikti.sonuç olarak Karadeniz Offroad Kulübü'nün sizin bahsettiğiniz aynı zamanda katılıp yarışmacı olduğunuz ve BİRLİĞiN düzenlediği KARDOFF'un ev sahipliğini yaptığı etkinlik ile bir alakası yok.ilginize teşekkürler...

bu yarısta bi 52 Au 570 plakalı cj6 var dı onda ne motoru var bilen var mı acaba araba cok güzel gidiyor maşaallah yarısta hayranlık la seyrettik 1. olmus ama gercekten hak etmişti Motorunu cok merak ediyoruz cevapları bekliyoruz

o araba cj8di. askeri kamuflaj gibiydi demi aracın dısı. o aracta tdi motor var diesel yani arac avantajı o oldu ve aynı zamanda tecrube..

Bilgi için Tesekkürler ama dısarda tdı oldugu belli oluyordu zaten önünde interköl var egzoz dan turbo sesi cok güzel duyuluyor ve ara hızlanmalarda siyah duman atması. biz de de var bi dizel jeep 60 model eski bişey ama arabaya cok iyi bakıyoruz.

Cj6 oldugu belli ama araba mühtesem uzuyor üstündeki motoruda ögrendim 140 beygir TDI transit puma motoru var orjinal cj ler arkasına bile yanasamaz o arabanın.

Youtubede videosu var o jipin ilk hali ford mustang 8silindir cj 7 olarak yazıyo bn ordan yola çıkarak söyledim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR