Karın Ardından Ağva - Hacıllı Keşif Gezisi (24 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,501

MK51

Zirve
Yer
Istanbul
Geçen haftaki kar yağışından sonra Ağva - Hacıllı'ya bir bakalım dedik. Kar varmı-yokmu? Derelerin durumu nedir?
Pazar günü 09.30'da yola koyulduk, Şile'de kahvaltı ve saat 12.00 civarı Hacıllı'da idik. Kardan eser yoktu. Orta karar çamur ve bol bol su vardı. Su seviyesi ve debisi çok yükselmiş olan derelerden (bir tanesi hariç) geçmedik. Bol güneşli ve sıcak bir havada devam eden gezimiz saat 18.00'de Şile'de sona erdi. Keyifli bir gündü... Katılan arkadaşlara teşekkür ederim.
Katılanlar:
Mustafa Kemik (MK51) + Tuncay Saraçlı (Şile Afet Yönetim Md.)
Uğur Kalaycı (jeep34) + Abdullah Güllüce (Şile Belediyesi Y.İ.Md.) + Gürsel Gümrükçü + Hasan Çalışkan
Arda Gürayman (ardag)
Onur Uzbaşaran (orsa) + Cihan Gümrükçü
Oktay Gündoğdu (oktay) + Nişanlısı Esra Hanım
Adem Ulukuş (clandraz) + Eşi

Etiketler
Ynt: Karın Ardından Ağva - Hacıllı Keşif Gezisi (24 Şubat 2008)

Benim içinde yine keyifli bir haftasonu idi...Geçen haftaki karda, Yüksel ve Musa ile gittiğimiz yerleri şimdi de bugünkü arkadaşlarımız ile paylaşmayı istedim.....ama olmadı...Kar dereye ulaşmıştı bile :smiley: ..
Bizde rotayı Hacıllı, ardından Çataklı'dan o zorlu kaya inişi ile noktaladık..Sorunsuz bir gezi oldu..
Resimler yarın geliyor :smiley:

Hacıllı tekrar gelinmesi gereken bir yer kesinlikle. Snorkelli aracımla limitleri kestiremediğim için o derin suya girmedim. Ama keyifliydi. Özellikle kaya geçişleri güzeldi. İstanbul'un en güzel yanı kaya, kum ve çamuru içinde barındırması. Kar içinde Kartepe...
O bölgenin toprak yapısı ve kayalık olması gereği çok çamur yoktu. Akşam ki hamsilerle kapanışı yaptık.
Arda'nın arabası Türkiye'de off-road için hazırlanmış ilk yeni kasa Cherokee belki de. Gayet iyi iş gördü.
Uğur Abi ve Mustafa Abi'ye misafirperverlikleri ve rehberlikleri için teşekkürler. Tuncay Abi'ye de teşekkürümüzü unutmayalım.

Gerçekten çok güzel bir haftasonu geçirdik. Bende aracımı deneme fırsatı buldum. Performansından da oldukça memnun kaldım. Katkısı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. En kısa zamanda başka gezilerde görüşmek üzere.

Resimler ufak ufak gelmeye başlasın :smiley:

DSC00059.jpg

DSC00058.jpg

DSC00057.jpg

DSC000672.jpg

DSC00066.jpg

DSC00065.jpg

DSC00063.jpg

DSC00068.jpg

Harita üzerinde Akçakese'de strateji belirleniyor :D

DSC00064.jpg

DSC00060.jpg

DSC00062.jpg

DSC00061.jpg

Tuncay'ın harita üzerindeki atmasyonlarına Mustafa abi bu kadar dayanabiliyor :D

Resimlerin sırası karışıktır.. Kusura bakmayın ...

DSC00180.jpg

DSC00183.jpg

DSC00194.jpg

DSC00195.jpg

DSC00206.jpg

DSC00207.jpg

DSC00214.jpg

DSC00228.jpg

DSC00229.jpg

DSC00230.jpg

DSC00231.jpg

DSC00232.jpg

Benim ve aracım için mutlu son..Resimleri çeken Tuncay ve Abdullah beye teşekkürler...

DSC00285.jpg

Katılan herkese teşekkürler :smiley:

Eline sağlık Uğur, fotoğrafları çeken Tuncay ve Abdullah'a teşekkürler...

fotoğraflar için çok tşkler, ne güzel oynamışsınız çamurlarda :D

Mustafa Abi'nin çıktığı dere içindeki eğimden benim lastikler kurtarmadığı için iki deneme sonucu çıkamayıp geri döndüm. :smiley:
Mustafa Abi'nin Federal'ler iş gördü.

Resimler güzelmiş, kırmızı XJ'da yükseltme kiti var mı?

Bu arada Oktay'ın aracı çamurlu suda saplandığında ,kurtarma operasyonuda uzayınca aracın içi su aldı.Halı kaplı zeminden su tahliyesi yapıldı..Muhtemelen fitilleri yıprandığından dolayı su almıştır..Tekrar geçmiş olsun diyorum.

DSC00140.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR