Karın Ardından Ağva - Hacıllı Keşif Gezisi (24 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,504
Ynt: Karın Ardından Ağva - Hacıllı Keşif Gezisi (24 Şubat 2008)

Herkese çok teşekkurler.Gezenbilir ile ilk gezimiz benim için kısa olsada eğlenceli geçti.
Tek sorun aracın içinin biraz ıslanması oldu.Uğur abinin emeklerini sayesinde yuzmeden çıkabildik :smiley:

XJ de kit yok önde ZJ yayı var makaslar ise öne göre ayarlandı.Amörtisor olarak da Monroe Adventure serisi var.
Biraz yükseldi ama halen yeterli değil.Yan geçişler de ve hızlı kanal geçişlerinde sürtüyor.
Fotograflar için ellerinize sağlık diyorum.
Esra'da birkaç video var onlarıda göndermeye çalışacağım.

Etiketler

Murat ben aracı görmedim ama Oktayla karşılaşmamızda bana ,yanlış hatırlamıyorsam 31-10.5 demişti diye hatırlıyorum.Ama yanılıyor olabilirim.
Fotolara bakınca,aracın 2'' kadar yükseldiğini düşünerek,çamurluk mesafelerini baz alırsak sanki 31-10.5 gibi duruyor.

Bu arada güzel gezmişiniz.Derenin geçit vermediğini söylüyorsunuz baya şaşırdım valla.Fotolardan anladığım kadarıyla herzaman geçtiğimiz ve hiç su olmayan bölgelerde araç içine girecek kadar su var.

Ben gelemedim ama bakıyorum startı benim köyümden vermişiniz. :mad: her geçtiğiniz köyden sonra benim kuşlar bana nerede olduğunuzu bana hep bildirdiler. ;D ;D Haberiniz olsun o civarlarda benim haberim olmadan bir tane 4x4 geçemez, 8) 8) Hemen haberini alırım.Benim her köyde en az 1 tane casusum var. :D :D :D Gizli geziler yapamazsınız yani ;D ;D

2" iyimiş, çok fazla masrafa girmeden lastiklede yükselir biraz...

Murat 2'' olduğunu net olarak bilmiyorum sadece tahminim okadar olacağı yönde.ZJ nin yayları ile yükseltme yapılmış.
Daha doğru ve kesin bilgileri Oktay verir sanırım.

Yüksel kardeşim, son gezide gördüğümüz derelerin yükselmiş haline, en az iki karış daha ekle...
Dağ taş her taraf su olmuş. Ancak şnorkelli, senin ya da Faruk ;) un araçları olmalıydı ki geçiş denemeleri yapalım...
Kamp yaptığımız alan tamamen göl olmuştu ve derenin bir kolu da oradan akıyordu...

Vay bee.Baya yükselmiş ozaman dere.Kamp yeride sular altındaysa.En az 50cm yükselmiş demektir...

Tabi canım ..o keyifle geçtiğimiz 5-6 dere geçişinin hiç birisini yapamadık...Kar erimiş her yer su altında..Bizde vurduk kendimizi dağlara :D

Köyden geçerken ''Hani Yüksel yok mu? '' dediler zaten :D ...Bu ne yaw...

fikir vermesi acısından 2 hafta once boyleydi aynı gecıs yerınden mı bahsedıyoruz bılmıyorum ama

173og9.jpg

048qz7.jpg

Jeep34' Alıntı:
Evet Kamil..Ama bu hafta malesef geçiş imkansızdı..Hem su çok yükselmiş hemde akış hızı çok şiddetliydi..
akış hızı şiddetli ve su derinliği fazla ise kapıları açıp aracın içine su alınması aracın yüzmesini engelliyor.
ama ortamda kaçmamızı gerektirecek bir durum yoksa bizim araçlarla o geçişi yapmamak daha makul. ;)

ARKADAŞLAR, "MUHABBET" KISMINI "SERBEST MUHABBET KÖŞESİ"NE TAŞIDIM ...
ORADA DEVAM EDEBİLİRİZ.

Jeep34' Alıntı:
Resimler ufak ufak gelmeye başlasın :smiley:

DSC00059.jpg

DSC00058.jpg

DSC00057.jpg

DSC000672.jpg

DSC00066.jpg

DSC00065.jpg

DSC00063.jpg

DSC00068.jpg

Harita üzerinde Akçakese'de strateji belirleniyor :D

DSC00064.jpg

DSC00060.jpg

DSC00062.jpg

DSC00061.jpg
Oooooo tuncay amca hasan amca :D herkes ordaymış beni ndn çagırmadınız :D

süper güzel günmüş Güzel resimler koymuşşun baba :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR