Kare Kasa Cherokee 4.0.limited

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,886
Ynt: KAREKASA Cherokee 4.0.limited

nrlates' Alıntı:
Altı aylık vergisinin 260 lira olduğunu söylüyor sahibi ayrıca gazda 30 kuruş yaktığı konusunda da iddialı

kasko bedel indiriminden sonraki fiatı 260 tl dir ancak yeni yıl zammı ile 280 tl filan oldu haberiniz olsun

Mithatcan' Alıntı:
dif.. kilidi sahibi mi taktırmış yoksa orjinalinde olan kilidimi soylüyor ya da bunda orjinalinde limited slip kilit çıkıyormu ??

nurullah abi bi görelim derim beraber gidelim istersen ....
Sahibinin taktığını sanmıyorum. Adamın arazi ile işi yok. 10 yıldır kullanıyormuş. Bende kullandım aracın gidişinde bir sorun yok tüm viteslerini denedim.
Aracı istediğin zaman 4 çekere almak bence iyi bir özellik. 4 ayrı arazi vitesi seçeneği var. Hepsini denedim hepsi çalıştı fakat yine de bir bilenle bakmak lazım.
Kesin karar verdiğimde nihat ustaya götürelim.

c@n' Alıntı:
kasko bedel indiriminden sonraki fiatı 260 tl dir ancak yeni yıl zammı ile 280 tl filan oldu haberiniz olsun
Bu araca ince bir bakım ve ufak makyaj yaptıktan sonra bu fiyata katlanılır herhalde.

nrlates' Alıntı:
Sahibinin taktığını sanmıyorum. Adamın arazi ile işi yok. 10 yıldır kullanıyormuş. Bende kullandım aracın gidişinde bir sorun yok tüm viteslerini denedim.
Aracı istediğin zaman 4 çekere almak bence iyi bir özellik. 4 ayrı arazi vitesi seçeneği var. Hepsini denedim hepsi çalıştı fakat yine de bir bilenle bakmak lazım.

abi bunların zaten hepsinde limited slip kilit var diye biliyorum balatı oluyo galiba gerçi benden iyi bilenler yazarkesin ama o dediğin bi artı değil o araba için bence zj al abi hem bi kaç model yükseğini al birazda rahat olsun :smiley:

Mithatcan' Alıntı:
abi bunların zaten hepsinde limited slip kilit var diye biliyorum balatı oluyo galiba gerçi benden iyi bilenler yazarkesin ama o dediğin bi artı değil o araba için bence zj al abi hem bi kaç model yükseğini al birazda rahat olsun :smiley:

Haklısın ama yukarı çıktıkça sonu gelmiyor. Öyle diye diye buraya kadar çıktım saten.

Nurullah orijinal kilit %25 bu araçlarda, yani benimki öyleydi, bu da aynıdır sanırım

ufuk28' Alıntı:
Nurullah orijinal kilit %25 bu araçlarda, yani benimki öyleydi, bu da aynıdır sanırım
Vay Ufuk abim nasılsın abim ya senin de ilanı gördüğün iyi oldu.
Hanıma 5-6 binliralık araba bakıyordum üzerine biraz daha koyup böyle bir araç alayım diyorum.
Bu araç için ne dersin.

nrlates' Alıntı:

eğer avrupa yakasında olursa bakılacak araçlar yardımcı olurum gitmeden 1 2 gün önce ö.m yollarsanız birlikte gider bakarız yardımcı olurum her konuda nasilsa işimiz bu

c@n' Alıntı:
eğer avrupa yakasında olursa bakılacak araçlar yardımcı olurum gitmeden 1 2 gün önce ö.m yollarsanız birlikte gider bakarız yardımcı olurum her konuda nasilsa işimiz bu
Çok teşekkür ederim. Benim işyerim Seyrantepe de burda bakılacak araç olursa haber veririm. Siz hangi semttesiniz.

nrlates' Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Benim işyerim Seyrantepe de burda bakılacak araç olursa haber veririm. Siz hangi semttesiniz.

şişlideyiz seyrantepede yeşilce mah sinde servisiz

Ynt: Kare Kasa Cherokee 4.0.limited

Çok yakınız tanışmak isterim. Şişlidemi duruyorsunuz yeşilcede mi?

nrlates' Alıntı:
Vay Ufuk abim nasılsın abim ya senin de ilanı gördüğün iyi oldu.
Hanıma 5-6 binliralık araba bakıyordum üzerine biraz daha koyup böyle bir araç alayım diyorum.
Bu araç için ne dersin.

Valla Nurullah ben memnunum,
Ancak araziye uygun lastik düşünüyorsan asfaltta konfor rahatlık kalmıyor maalesef, birde yakıt konusu var, ben hiç ölçmedim çünkü biliyorsun sadece arazide kullanıyorum, arazide tapa gaz kullanılan aracın yakıtını ölçmekte biraz saçmalık olur, sen Nihat usta ya da başka bir yere göster , olumluysa bu tür bir aracada hevesin varsa al bence

En iysi gaza tente ve bide kilit tamamdır. Hanımada otomatik bir araba.

nrlates' Alıntı:
Çok yakınız tanışmak isterim. Şişlidemi duruyorsunuz yeşilcede mi?

şişlide de yeşilce mah sinde de duruyorum aynı zamanda kurtuluşta oturuyorum bazen haftanın hergunu yeşilce taraflarında oluyorum yeşilceye geçiceğim gunler size özel mesaj atarım öğlen yemeğe davet ediyim ablamız ne yaptıysa yer içeriz hemde servisteki ustalarımızla da tanışırsınız 7/24 yardıma gelirler ben olmasam bile jeep e onlarda bakabilir yani

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR