Kare Kasa Cherokee 4.0.limited

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,882

Ynt: Kare Kasa Cherokee 4.0.limited

nrlates' Alıntı:
Çok memnun olurum. ms bekliyorum.

görüşmek üzere binek arac yerine xj herzaman iyidir bunu tekrar söyliyim 01 model binek yerine 90 model xj tercih ederim

bu araçta ki lsd eğer orjinali ise yani 1 yıl içinde falan değişim yapılmadıysa muhtemelen arazide randumanlı çalışmıyacaktır, içiersindeki pullar, balatalar aşınmış olabilir, lsd olayına pek takılmayın öncelik araç temizliği olmalı,

http://www.sahibinden.com/acil_acil_acil_-63WQQaXQQ20130501WQQpXQQdisplayitem

mesela şu araca bi bakın km si yüksek ama sahibi çok sıkışmış olabilir 345 binlik bir araç örneği verdiğiniz için alternatif olarak ekledim.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_temiz_-97WQQaXQQ14381287WQQpXQQdisplayitem

şu kare kasa da güzele benziyor, en azından orjinal paspas kullanan biri arabayada bakıyordur diye tahmin ediyorum...

Tüm yardımlar ve cevaplar için teşekkürler.
Edindiğim bilgilere ve danıştığım ustalrın söylediklerine kulak asarak. biraz daha bekleyip 97-98 kare kasa xj almaya karar veridim.
Şimdilik GAZROVER la devam yani biraz daha çamur ve yağmur dostum olacak.

Ufuk abi, Mito, Hasan köfteler evde mito evi biliyor istediğiniz zaman beklerim. Ayrıca kayışdağıda dibimizde biliyorsunuz.
Bir gün önceden haber verin köfteleri çıkartayım buzluktan.

nrlates' Alıntı:
Tüm yardımlar ve cevaplar için teşekkürler.
Edindiğim bilgilere ve danıştığım ustalrın söylediklerine kulak asarak. biraz daha bekleyip 97-98 kare kasa xj almaya karar veridim.
Şimdilik GAZROVER la devam yani biraz daha çamur ve yağmur dostum olacak.

Ufuk abi, Mito, Hasan köfteler evde mito evi biliyor istediğiniz zaman beklerim. Ayrıca kayışdağıda dibimizde biliyorsunuz.
Bir gün önceden haber verin köfteleri çıkartayım buzluktan.

Teşekkürler nurullah abi...

Arka bahçeye giderken ararım seni... :D :D

XJ içinde yapılı bir tane alalım sana hazırlardan...

Gazrover arazide yolda gerçekten çok güzel bir araç kıymetini bil abi aman dizel tork var şasi sağlam yürür 10 numara... ;)

Teşekkürler Nurullah ;)
Bu arada kasap köfteleri aldığın yeri bırakmış, ama köfte vermeye devam ediyormuş, bilgin olsun

Sen bu köftelerden yemedinmi hiç, bir çok geziye getirdim halbuki, avrupa yakasında benim evin orda, getiririm bir gün yakarız bir mangal ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR