Sahibinin taktığını sanmıyorum. Adamın arazi ile işi yok. 10 yıldır kullanıyormuş. Bende kullandım aracın gidişinde bir sorun yok tüm viteslerini denedim.
Aracı istediğin zaman 4 çekere almak bence iyi bir özellik. 4 ayrı arazi vitesi seçeneği var. Hepsini denedim hepsi çalıştı fakat yine de bir bilenle bakmak lazım.
Kesin karar verdiğimde nihat ustaya götürelim.
Sahibinin taktığını sanmıyorum. Adamın arazi ile işi yok. 10 yıldır kullanıyormuş. Bende kullandım aracın gidişinde bir sorun yok tüm viteslerini denedim.
Aracı istediğin zaman 4 çekere almak bence iyi bir özellik. 4 ayrı arazi vitesi seçeneği var. Hepsini denedim hepsi çalıştı fakat yine de bir bilenle bakmak lazım.
abi bunların zaten hepsinde limited slip kilit var diye biliyorum balatı oluyo galiba gerçi benden iyi bilenler yazarkesin ama o dediğin bi artı değil o araba için bence zj al abi hem bi kaç model yükseğini al birazda rahat olsun
abi bunların zaten hepsinde limited slip kilit var diye biliyorum balatı oluyo galiba gerçi benden iyi bilenler yazarkesin ama o dediğin bi artı değil o araba için bence zj al abi hem bi kaç model yükseğini al birazda rahat olsun
Vay Ufuk abim nasılsın abim ya senin de ilanı gördüğün iyi oldu.
Hanıma 5-6 binliralık araba bakıyordum üzerine biraz daha koyup böyle bir araç alayım diyorum.
Bu araç için ne dersin.
eğer avrupa yakasında olursa bakılacak araçlar yardımcı olurum gitmeden 1 2 gün önce ö.m yollarsanız birlikte gider bakarız yardımcı olurum her konuda nasilsa işimiz bu
eğer avrupa yakasında olursa bakılacak araçlar yardımcı olurum gitmeden 1 2 gün önce ö.m yollarsanız birlikte gider bakarız yardımcı olurum her konuda nasilsa işimiz bu
Vay Ufuk abim nasılsın abim ya senin de ilanı gördüğün iyi oldu.
Hanıma 5-6 binliralık araba bakıyordum üzerine biraz daha koyup böyle bir araç alayım diyorum.
Bu araç için ne dersin.
Valla Nurullah ben memnunum,
Ancak araziye uygun lastik düşünüyorsan asfaltta konfor rahatlık kalmıyor maalesef, birde yakıt konusu var, ben hiç ölçmedim çünkü biliyorsun sadece arazide kullanıyorum, arazide tapa gaz kullanılan aracın yakıtını ölçmekte biraz saçmalık olur, sen Nihat usta ya da başka bir yere göster , olumluysa bu tür bir aracada hevesin varsa al bence
şişlide de yeşilce mah sinde de duruyorum aynı zamanda kurtuluşta oturuyorum bazen haftanın hergunu yeşilce taraflarında oluyorum yeşilceye geçiceğim gunler size özel mesaj atarım öğlen yemeğe davet ediyim ablamız ne yaptıysa yer içeriz hemde servisteki ustalarımızla da tanışırsınız 7/24 yardıma gelirler ben olmasam bile jeep e onlarda bakabilir yani