Karavanlı İlk Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,305
Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz

Haklısın Cem baharda doğanın her hali çok farklı güzel gerçek anlamda keyifin en büyüğü o zaman olacak gibi geliyor. Cemrelerle birlikte karavancı tüm dostlar yeni güzellikleri keşif edebilmek adına yollarda olacaklardır.

Etiketler

Süreyya bey, nice güzel gezilere dileklerimle. Garipçe'nin karşısından yani Anadolu kavağı Yoros kalesindende boğazı izlemenizi öneririm.
Levent

İlkler her zaman kıymetlidir. İlk göz ağrısı derler ya hani!!! İlk gezinizin güzel geçmesine sevindim. Paylaşım için teşekkür ederim. Daha nice gezilerde güzel fotograflar ve tatlı anılarınızı paylaşmanız temennisiyle, selamlar.

Ben şahsen Kartepe nin ilk geziniz olduğunu bilmiyordum,keşke bunun için bir kutlama yapaydık,herksein ilk yaptığı kampın ne kadar önemli olduğu ortada.
Daha nice güzel kamplara.

Karavanda ilk gece ne özel bir zamandır, heyecanla her anı hafızalara kazınır. İleride her dosta ballandıra ballandıra anlatılacak güzel anılar...
Süreyya bey umarım bundan sonraki tüm gezileriniz de bunun kadar güzel olur :smiley: :smiley: :smiley:

Karavanlı ilk gezinizin heyecanı ve mutluluğu yüzünüzden okunuyor. Paylaşım için teşekkür ederiz. Daha nice geziler yapmanız temennisiyle....

Öncelikle karavanınızı güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.Yaptığınız ilk gezinizden bizimle paylaştıklarınıza üç kez büyük bir heyecanla,
adeta kendim yapmışım gibi baktım.Bir bölümde de değinildiği gibi ''ilk gezi'' yakın dostlar arkadaşlar arasında uzun süre konuşulacak,
unutulmayacak değerler içerir.Hatta yavaş yavaş kolay unutulmayacak deneyimler de kazanılır diye düşünüyorum.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

Yeni karavanınız ve hayatınız hayırlı uğurlu olsun Süreyya bey :smiley:

Dünya turuna ne zaman çıkacaksınız acaba ???

Karagözleri biz de kutluyoruz. Hayatı dolu dolu yaşamak için, nerede doğa ve güzellik varsa arayıp bulmak, dostlarla buluşmak moduna hoş geldiniz. Mudanya'daki kısa görüşmemizi anıyor,birbaşka yerde görüşmek üzere iyi geziler.

Sevgili Karagözler ailesini doğal yaşamlarında ,yeni karavanlarınında hayırlı ve uğurlu olması temennisi ile kutluyorum.Yeni rotaları ve gezilerinin mutlu ve sağlıklı olmasını diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

Tekirdağ'a yolunuz düşerse nerede konaklarım nerede güvende olurum diye düşünmeyin,İstanbul yönünden şenre girdiğinizde yolunuz üzerindeki ilk benzin istasyonunda konaklayabilirsiniz. Size her türlü hizmeti hiç bir ücret almadan sağlayacaklardır.
[attachment=1]
[attachment=2][attachment=3][attachment=4]
En fazla beni tanıyıp tanımadığınız sorulur!

2011_02090004.jpg

2011_02090005.jpg

2011_02090006.jpg

2011_02090007.jpg

İlk kampın ardından karavanlı yaşamımızda ilk gezimiz için yola çıktık. İlk durak Gelibolu oldu.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

2011_02090008.jpg

2011_02090009.jpg

2011_02090010.jpg

2011_02090011.jpg

2011_02090012.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri