Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karavanla İzmir'den Avrupa Kıtasının Batıdaki Son Noktası Portekiz Cabo Da Roca Ya Yolculuk
Granadaya sadece 5-6 saat ayırmak kesinlikle bir hataymış 1 yada 2 gün doya doya gezilmesi gereken bir yermiş.Ama gezi programımız hiç görmemektense hızlı da olsa görme prensibine dayandığından bunada şükür demek gerekiyor.
Bu arada aklıma gelmişken İspanya ve Portekiz turuna karar verdiğim zaman imaj karavana sevgili aydın kardeşime gitmiştim sıcak ülke gezisi için aydınının önerisiyle tavana fiamma marka vantilatör lü hech taktırıp birde portatif klima almıştım.bu gezide bu kararın ne kadar doğru olduğunu gördüm.özellikle gece tavanda en kısıkta bile vantilatör taze havayı içeri alıp konfor sağladı.yoksa bazı geceler sıcaktan bunalabilirdik.
25 Haziran da saat 11,30 da karavanımızla Granada'dan ayrıldık Granada'dan artık Güneye deniz kenarında ilerleyecektik o bölgenin nedense çok güzel olacağını hayal etmiştim ama asıl güzel bölgenin tam Güneye inmeden Velez De Benaudalla denen bölge olduğuna şahit oldum.Eğer bir gün buralara gelmeyi planlarsanız velez de benaudalla Bölgesi'ni geziniz.Burası Tanrının bir lütfu olarak hissettiğim bir bölge olarak anılarımda kalacak.
Vélez de benaudalla yı geçince ilk olarak Nerja a Cave mağrasına hem mola hemde gezi yaptık.
Araştırmalarımda buradaki Ayı Balığını tasvir eden resim Dünya'daki en eski sanat eseri kabul ediliyor ve 32 metre ile Dünya'daki en uzun dikitin meydana geldiği yer olması bizi bu geziye yönlendirdi.Mağraya gruplar halinde içeri alıyorlar bizde 28 euro karşılığı 4 Kişilik biletimizi aldık ve gezdik.gerçekten çok etkileyiciydi.Ardından mağra girişinin karşısındaki restoranda yemek yedik.Restoranda kişi başı 12 Euro'ya self servis açık büfe var yemekleri çok güzeldi.Meyve ,tatlı ve dondurma Sınırsız olunca çocuklar hep buraya gelelim diye söylendiler.
Sonra bookingten rezervasyon yaptırdığım Marbelladaki Marriot otelimize geldik.bu otel molası özellikle çocuklar için gerekliydi .Otelin kendine ait marketi var 2 odalı ve mutfaklı Apart daireleri oldukça rahat ayrıca plaj ve yüzme havuzuda güzeldi. Dairede kendi yemeğimizi yaparak yedik. Apart dairemizde çamaşır makinası ,kurutma makinası ve ütü de olması nedeniyle karavanda çarşaflar dahil tüm kıyafetlerimizi yıkadık ve ilk çıktığımız günkü tertemiz düzene kavuştuk.