Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 221
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,989
Ynt: Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009)

Hocam yapma kaldıracaksın, bizi getireceksin oralara. Konuyu izlemesem mi ne ? :smiley:

Etiketler

Uğurluköyüne geldiğimizde akşam saat 18 gibiydi direk sahile gittik yavaş yavaş denize girenler çekilmeye başlamıştı ilk günün heyecanıyla açtım tenteyi masa sandalyeleri kurdum,yaktım odun ateşini 20 metre gerinizden başlar çam ağaçları bolca kurumuş dal var yerlerde zaten bizden başka yakan olmadığı için toplamak zor olmuyor bolca var, sac tavayı bir iş seyahatinde Safranbolu'dan almıştım orjinal dövme sac koydum ateşin üstüne önceden hazırlanmış tavukları söylemesi ayıptır attım içine,yanındada bizim kara çaydanlık takımına çayı koydum jeneratörü çalıştırıp arka tarafta çalıların arasına koydum ses rahatsız etmesin diye,koca plajda sadece biz vardık aslında orada yatmayı düşündüm ama çocuklar etraftaki zifiri karanlıktan biraz çekindiler bu sebeple köy içine çektim arabayı liman girişindeki bir sokak lambasının altına kuruldum orada sabahladık.

_MG_9863.jpg

IMG_9808.jpg

IMG_9822.jpg

_MG_9852.jpg

_MG_0045.jpg

Cavid abi harika olan Gökçeada,biz sadece gördüğümüzü anlatıyoruz Gezenbilir tabi gezmeyen sadece başkalarının yazdığını okur ;D ;D ;D

Sayın Madenci sizi bilmem ama yazdıklarımdan ben bile etkilendim adaya tekrar gidesim geldi ne yapsak acaba ;D ;D ;D

yaybek' Alıntı:
Cavid abi harika olan Gökçeada,biz sadece gördüğümüzü anlatıyoruz Gezenbilir tabi gezmeyen sadece başkalarının yazdığını okur ;D ;D ;D

Sayın Madenci sizi bilmem ama yazdıklarımdan ben bile etkilendim adaya tekrar gidesim geldi ne yapsak acaba ;D ;D ;D
Sakin sakin, sakin olalım gaze gelmeyelim sakin.. :smiley:

Bu arada bende bir minibüs var. Satacaktım ama şu fotoğraflardan sonra karavan mı yapsam. Binsem adaya mı gitsem. diye düşünmeden alamıyorum kendimi.. ???

jeep' Alıntı:
Bu arada bende bir minibüs var. Satacaktım ama şu fotoğraflardan sonra karavan mı yapsam. Binsem adaya mı gitsem. diye düşünmeden alamıyorum kendimi.. ???
Jeep o minibusü sat sen kuma,çamura onuda CJ sanıp dalarsın filan, yazık olmasın..

Arkadaşlar inanın orası hakediyor yazılanları ben nisbet olsun diye yazmıyorum yazarken kendim yaşıyorum hatta hızımızı alamadık orası uzak olur ama İzmit tarafına kısa bir gezi düşünüyoruz şimdi hem ziyaret hem tatile devam niyetine Kefken,Kerpe,Dikili,Karasu oralarda harika yerler gençlik yıllarım oralarda geçti bakalım Abbas her an çıkabilir yola.

Arkadaşlar benim arabanın hikayesini bilmiyorsunuz sanırım aşağıdaki linkte tüm yapım aşaması var,o karavan sadece bir panelvan iken bu hale geldi hemde kendi imkanlarımızla yaptık.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29088.0

yaybek' Alıntı:
Arkadaşlar benim arabanın hikayesini bilmiyorsunuz sanırım aşağıdaki linkte tüm yapım aşaması var,o karavan sadece bir panelvan iken bu hale geldi hemde kendi imkanlarımızla yaptık.

Beni incelemiştim kutlarım sizi...

3 gece Liman girişinde konakladıktan sonra geceleri köy girişinde bir çay bahcesiyle anlaştım orada geeceleri kendileride kalıyorlardı elektrik alıp akülerimin dolmasını sağlamak için orada kaldım tuvaletleri lavaboları ve sakin bir ortamları vardı oralardan faydalandık gaariban biiriydi faydam olsun diye geceliğine 10 lira verdim sonra benim İstanbuldan iş yerinden bir arkadaş geldi ailecek o da çadır kuracaktı kamp olayını çok sever çocuklarda ta bebekliğinden beri çadırlarda yazları tatil yaparlardı alışkınlar,çadır kurma konusunda köyden birileri oralara biz kiralık çadır kuracağız olmaz deyince topladık oba'yı kurduk plaja benim arabanın tentesi yetiyordu gündüz deniz ve adada biraz gezmeyle geçiyordu daha doğrusu denize sabah 07.00-10-00 arası girip sonra gezmeye başka mesire yerlerine giderdik.

yaybek' Alıntı:

Eğer minibüse niyetlenirsem eminim rehber olacaktır benim için. Teşekkürler..

Teşekkürler Yusuf. Resimlerini ilgiyle izleyip, yazılarını merakla okuyorum. 19 yıl önceki anılarım canlanıp, zıpkınla yakaladığımız kaya levreğininin tadı, rum köyünde içtiğimiz kahvenin lezzeti aklıma geldi. Aklımda yokken gidesim geldi. İzin ayarlarsam oralara gitmeyi düşünüyorum.

İki kere Tepeköy'deki 625 yıllık olduğu söylenen Çınar ağacının altınada piknik yaptık o kadar sevdikki akşam karanlığa kadar kaldık çok sakin ferah bir yerdi eskiden Asker varmış o bölgede sonra yer değişmiş askerlerin yaptığı kolaylık tesisleri olduğu gibi kilitli duruyor ve korunuyor sadece vatandaş mesire yeri olarak kullanıyor şırıl şırıl buz gibi suları akıyor belediye çöp konteynerleri ve piknik masaları koymuş vatandaşda elinden geldiğince temiz tutuyor tavsiye ederim.

_MG_0301.jpg

_MG_0349.jpg

_MG_0351.jpg

_MG_0352.jpg

_MG_0355.jpg

aslanahmet' Alıntı:
Teşekkürler Yusuf. Resimlerini ilgiyle izleyip, yazılarını merakla okuyorum. 19 yıl önceki anılarım canlanıp, zıpkınla yakaladığımız kaya levreğininin tadı, rum köyünde içtiğimiz kahvenin lezzeti aklıma geldi. Aklımda yokken gidesim geldi. İzin ayarlarsam oralara gitmeyi düşünüyorum.

Ahmet abi gerçekten güzel mekan imkanı olan olursa gitsin derim.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR