Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 221
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,889

Etiketler
Ynt: Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009)

Adaya vardığımızda feribbottan inen son gazla tırmanıyor bayırı sanki yarış var Kuzulimanı ile ada merkez çarşı arası 7 km. merkezden 3-5 parça ihtiyaç olbilecek eşya yiyecek alıp Uğurluköyü'ne doğru yola koyuluyoruz,

Bu arada fotoların birkaçı araklama konuyla alakalı olduğu için netten buldum emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

gokceada.jpg

2.jpg

sevgılı yusuf kardesım.
harıka bır tatıl yapmıs ve kurtlarının tamamını dokmus oldugunu tahmın edıyorum. ama daha onemlısı cadırcılık kamcılık panelvancılık surelerınde hep hayalını kurup eksıklıgını hıssettıgın karavan , sımdı kendı emegınle aılen ıcın koparırcasına basardıgın kendı karavanın ıste sızın . aılen de ne kadar mutlu gorunuyor . cocukların harıka allah bagıslasın ,nazardan korusun (maşaallah).
hep mutlu olun emı. mehmet.

orbay74' Alıntı:
sevgılı yusuf kardesım.
harıka bır tatıl yapmıs ve kurtlarının tamamını dokmus oldugunu tahmın edıyorum. ama daha onemlısı cadırcılık kamcılık panelvancılık surelerınde hep hayalını kurup eksıklıgını hıssettıgın karavan , sımdı kendı emegınle aılen ıcın koparırcasına basardıgın kendı karavanın ıste sızın . aılen de ne kadar mutlu gorunuyor . cocukların harıka allah bagıslasın ,nazardan korusun (maşaallah).
hep mutlu olun emı. mehmet.

Çok teşekkürler Mehmet abi siz değerli dostların katkılarıyla bunu başardık kimilerine göre önemsizdir belki ama bizim için çok önemli bir olay destekleriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Benim daha önce ev kiralayarak gittiğim köy Şirinköy ve yakınında Türkiye'nin en batısı olan Uğurluköyü,oralara alıştığımız için ilk aşamada oraya gidelim istedik gerçi mekan sıkıntımız olmayacaktı ama insan alıştığı yerde daha güvenli hisesediyor kendini.yol kenarında bir çeşmede durup elimizi yüzümüzü yıkayıp kendimize geliyoruz ihtiyaçlar falan derken ayaküstü birşeyler atıştırıyoruz çünkü bundan sonra bizim için sadece yemek ve gezmek var ;D

_MG_9799.jpg

_MG_9801.jpg

_MG_9803.jpg

''Bileğinin hakkıyla'' terimi tam da buraya ''cuk'' oturuyor. Bileğinin hakkıyla sahip oldun. Artık tadını çıkarmak gerek.
Ne Gökçeada'ya ne Bozcaada'ya gittim daha önce. Ada gibi ulaşımı kısıtlı yerler için yavrumuzun biraz büyümesini bekledik hep..Çok merak ediyordum. Sayende pek çok bilgi ediniyoruz. Emeğine, yüreğine sağlık Yusuf..
Araya maydanoz olmamak için kısa kesiyorum. Sorular daha sonra..

orsaalabanda' Alıntı:
Beni en çok etkileyen çocukların fotoğrafları oldu. Kimbilir ne sevinmişlerdir.. Allah nazardan saklasın. Kum savaşını da çok iyi fotoğraflamışsın bayıldım.

Çok teşekkürler Cem evet çocuklar çok sevindiler hele oğlum benden farkı yok herkese tanıdık tanımadık bizim karavanımız var diye hava atıyordu ;D
bütün çocuklar böyledir kendi aralarında bazen çatışma olur sonunda biri mutlaka mızmızlanır,
Allah cümlemizin çocuklarını bağışlasın iyi dileklerin için teşekkürler.

orsaalabanda' Alıntı:
''Bileğinin hakkıyla'' terimi tam da buraya ''cuk'' oturuyor. Bileğinin hakkıyla sahip oldun. Artık tadını çıkarmak gerek.
Ne Gökçeada'ya ne Bozcaada'ya gittim daha önce. Ada gibi ulaşımı kısıtlı yerler için yavrumuzun biraz büyümesini bekledik hep..Çok merak ediyordum. Sayende pek çok bilgi ediniyoruz. Emeğine, yüreğine sağlık Yusuf..
Araya maydanoz olmamak için kısa kesiyorum. Sorular daha sonra..

Kardeş aslında ada ile ilgili bizim forumda çokca bilgisi olan dostlar var ben elimden geldiğince buradan yazacağım.

Çok teşekkürler Sami abi ilkini yaptık bundan sonra kısa gezilerle yakın yerlere çıkmaya çalışacağım bu arada eksiklerimi gördüm düzeltmeye çalışacağım destekleriniz için hepinize teşekkürler.

Gökçeada'ya daha önceden gitmiştim ama dijital çekim olmadıgı için siteye eklemekte zorlanıyorum.Ama sizin sevimli ve hoş aile resimleriniz ile süslediğiniz bu bölüm anılarımı tazelememde bana yardımcı oldu.Paylaşımınız için teşekkürler

Yusuf kardeş ben gökkçeada'ya 2005 senesinde filan gitmiştim Ferdane hanımında dediği gibi benimde resimimler digital ortamda geğil fakat 1 hafta kalmama rağmen o güzellikler yüreğimin bir kenarında silinmememek üzere kazındı o güzelim Akyalar,Orfozlar,lüferler ve Keklikler zaten o seneden sonra kara avcılığını bıraktım ama o deniz altındaki güzellikler her zaman gözümün önünde uzun lafın kısası çok güzel günlerdi artık ne zaman gideriz?.

Adnan bey ilginiz için teşekkürler benim çok sevdiğim bir mekan balık sevdası da var bizde fakat üzülerek söyleyeyim geçmişde balığa doymuştuk bu sene balık yok giden boş dönüyor.

Sevgili Yusuf hosgeldin. Bir dahaki rota nereye?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
vulas54

Çevrimiçi üyeler

Geri