hocam benimde 2012 boxer 2.2 (motokaravan)..geçen haftasonu marmris-bodrum-marmaris 300 km yol yaptım hemen hemen hiç düz yol yok rampa iniş ve çıkışlı... aracın ortalama yakıt tüketimi verisi ortalama 11.2 lt.... sizce yakıt tüketimi uygunmu? fabrika verileri ile tutarlılık yok..Peugeot Boxer 2010. 2.2 lt motor. Şehir içi ve dışı karışık kullanıyorum. Ortalamam 10,5-11 lt arası.
hocam benimde 2012 boxer 2.2 (motokaravan)..geçen haftasonu marmris-bodrum-marmaris 300 km yol yaptım hemen hemen hiç düz yol yok rampa iniş ve çıkışlı... aracın ortalama yakıt tüketimi verisi ortalama 11.2 lt.... sizce yakıt tüketimi uygunmu? fabrika verileri ile tutarlılık yok..
çok deyıl uygun ınıs cıkış dıyorsunuz yuklen 2.5 veya 3 tonluk arabahocam benimde 2012 boxer 2.2 (motokaravan)..geçen haftasonu marmris-bodrum-marmaris 300 km yol yaptım hemen hemen hiç düz yol yok rampa iniş ve çıkışlı... aracın ortalama yakıt tüketimi verisi ortalama 11.2 lt.... sizce yakıt tüketimi uygunmu? fabrika verileri ile tutarlılık yok..
Peugeot Boxer 2010. 2.2 lt motor. Şehir içi ve dışı karışık kullanıyorum. Ortalamam 10,5-11 lt arası.
Anormal bir durum yok. Normal.Bendeki çekme karavan. Hiç yakmıyor Ama çeken araç gerçekten çekiyor(!)
Çeken aracım Peugeot 508 benzinli, 1600cc turbo. Karavan ise (güya) 750 kg altı.
Konya'ya karavanı almaya giderken inat ettim, 90 km/saat hızı geçmeden sürdüm. 5.5 lt/100km yakıt harcadım.
Karavanı takıp 80-90 km/saat hızla geri döndüm. Yakıt 9.8 lt/100km oldu.