Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cok guzel bir calisma ve sunum tesekkur ederim. Merak ettiğim şey : aracınız normalde 2+1 kişilik. Siz arkaya 2 emniyet kemerli koltuk koymussunuz. Yani 3+1 olmus. Bu sekilde tescil edebildinizmi? Yada nasil edebildiniz? 4+1 de olabiliyormu mesela?
gerçekten çok güzel bi çalışma olmuş emeğinize sağlık bana kalırsa 2 li koltuğu hiç atmasaydınız daha iyi olabilirdi eğer eşiniz ve siz içinse bu karavan sadece
Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. Karavan 1+1 şekilde ruhsatlandırılacak. Arkadaki koltuğun kemerlerini TSE kontrolü ve TUV muayenesinden önce söktüm. Her sene muayene sırasında sökeceğim.
Fiamma F65S tentemizi de taktık. Tavandaki pimlere takılacak olan montaj ayakları, tavandan tente tarafına su akmasını engelleyen sünger conta, ayakları yere sabitleme çubukları gibi parçalar kutudan çıkıyor.
İlk defa karavan yaptığım için dolapların boyutlarını denemem gerekliydi. Basit bir şekilde kartonlarla şablon halinde tasarladım. Ölçüler hemen hemen ortaya çıktı.
Ancak sonuçtan emin olmak için 3D halini görmek istiyordum. Sketchup programını kurcalayarak öğrendim. Tam 3 ay boyunca ölçü alıp çizim yaptım. Bildiğiniz gibi 1 cm bile çok önemli. Bu yüzden kullanım / yerleşim planı aynı kalacak şekilde değişik dizaynlar yaptım.
Temiz su deposunun davlumbaza uyan şeklini gösteren bir fotoğraf buldum.
Kapı üstünden yağmur sularının damlamasını önlemek için bir kanal yapıştırdım. Bu profili Türkiye 'de bulamadığımdan yurtdışından aldım. Biraz pahalı gibi ama işe yarayınca "olsun artık" dedim.
Tüm ahşapların ölçülerini çıkarıp sipariş verdim. Toplu halde aşağıdaki gibi duruyor. Parçaları gruplandırmak için salonu işgal ettim. Lütfen evde denemeyiniz.