Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka )

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,736
abolgi' Alıntı:
Kemal bey gönlünüzdeki karavanı yapmış olduğunuza çok sevindim. Emekleriniz heba olmadı demektir. Mutlu huzurlu nice geziler yapmanız dileği ile.
Teşekkürler Ahmet bey.
 

Etiketler
güngör' Alıntı:
Herşeyi anlatan cümle; gönlümüzdeki karavan. Mutlu ve sağlıklı nice geziler dilerim.

Teşekkür Sayın Güngör, bizi dürten Bekir Kemal Bey'in o en son gönderdiği bir kaç serinlik fotosu oldu, hemen gaza geldik.
 


Kemal bey öncelikle karavanınıza gercekten cok emek vermiştiniz.şimdi o emeklerin karşılığınıda aldığınız anlaşılıyo bu bizi hem sevindirdi hemde cesaret verdi karavanınızın yapım aşamaları olsun karadeniz geziniz olsun paylaşımlarınız icin teşekkürler.
 

Kemal bey Karadeniz gezinizi zevkle takip ederken gezinizin sonuna geldiniz bizimde sizle olan gezimiz bitti bizlere bu görselleri sunduğunuz için çok teşekkürler.
 





Test sürüşü diye buna derim. Darısı başımıza.

Siz Karadeniz'in serinliğini yaşarken biz İstanbul ve (bir hafta sonu için de olsa) Ankara'da cayırdadık. Fotoğraflara bakarken biraz olsun serinledik. Aracınızın gönlüne göre olduğuna ve sorun çıkarmadığına sevindim. İnşallah bizler de aynı şeyleri söyleriz. Not aldığınız eksikleri de paylaşır mısınız? Belki bizim işimize yarayacak şeyler de çıkar.
 

marmariscj7' Alıntı:
Kemal bey Karadeniz gezinizi zevkle takip ederken gezinizin sonuna geldiniz bizimde sizle olan gezimiz bitti bizlere bu görselleri sunduğunuz için çok teşekkürler.

Bizde istemezdik bitmesini fakat bayramın gelişi biraz etkili oldu, bu yıl bu kadar uzun geziler yapamasakta, kısa turlarla zamanı değerlendirmeye çalışacağız artık,
"" hata yaptığımızı dönüpte evin, atölyenin halini görünce anladık, asıl bayramda yok olmak varmış ""
 

Bekir bey, siz geçici olarak sıcaklardasınız, ya biz ne yapalım 9 ay çekiyoruz o çileyi, aksi gibi karadenizlide buraların sevdalısı, kimle konuştuysak bodrum bodrum şarkısını söylüyor, ama buralara gelmemiş kişiler bunlar, gelseler görecekler...
 

Birde zahiyat fotosu, dökülen pirinç pilavından başka, kastamonu sahillerinden birine inerken stepne bağlantı cıvatasını açıktan alamama yüzünden sürttüm, somun çalışmaz hale geldi, kesilip yenilenmesi gerekiyor.

 



Tugay bey, iyi dilekleriniz için teşekkürler, geç oldu ama Pirinç pilavıydı bende aksine bulgurla aram iyi değildir, hazmı zor bana göre.
 

Yayınlamadığım aracımın bol eksikli son hali, yolculuk dönüşü fotoları.
genel görünüm, güneş biraz işi bozmuş.
Banyo.







 

Mutfak penceresinde perde türü bişey kullanmadık, bunun yerine cama buzlu film kapladık. her daim aydınlık, tutuşma tehlikeside yok.

 

Arka kısım.
Yataklar, yatak altı yorgan nevresim vs dolabı, dolabın 60cm lik kısmı dışarıdan kullanılan takım ıvır zıvır dolabı, arada toz ve ısı izolesi var.
Yatak yanında boy perdesi, salonda oturulurken arayı kapatmak amaçlı.







 

Yolculuk esnasında kullanmak üzere mini masa, bu arada diğer masanın yeri yaslanma sırtlığının arası.

 



Oturma gurubunun yatağa dönüşmüş hali.
istenirse yatak başı açılıda yerleşebiliyor.