Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka )

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,758
Trabzon kalesi ve bize göre Trabzonun Beyoğlu'larından bir cadde, çünki bu cadde gibi birkaç tane daha var







 

Etiketler

Buradaki fresk'i göresiniz diye yakın çektim, üzerlerinde sadece isimler değil isim soyadı gsm numaraları yazılmış olanlar bile var..









 

Ve bu günki son kare sümela inişi çay molası, şuan Of-Uzungöl girişi PO benzinliğin tankerine silme yanaşmış vaziyetteyiz.
Zigana'nın yolundan emin olamadığımız için o yöne gitmedik, elimizdeki haritada çok bozuk gibi görülüyor.

 

Elinizdeki harita eski yolu gösteriyor olabilir, zigana yolu çok düzgün olup zirveye yaklaştığınızda tünele giriyorsunuz ve
Gümüşhane-Bayburt yada Kürtün yol ayrımına inişe geçiyorsunuz.
Karadeniz bitki örtüsünün tünel öncesi ve sonrası gözlemlemek çok ilginç gerçekten, Kürtün üzerinden devam ederseniz
Giresun-Tirebolu yoluna çıkıp sahile dönüş yapabilirdiniz.

Yolunuz açık olsun
 




Götürdünüz bizi 2004 karadeniz gezimize bilen arkadaşlar vardır LİŞER yaylası hic unutamadığım bir cıkış hikayemiz var öldüm öldüm dirildim ama ordaki işletmeci hasan bey sağolsun cok iyi insanlardı.devam arkadaşım ellerinize sağlık.sevgi ve saygılarımızla Tunay & Tugay.Hala aklımdaki pilav bulgur,mu pirinç,mi ?
 

Sn.aka karavaninizla ilk geziyi Karadeniz'e yapmissiniz. Bizim de basimiza o yollarda gelmisti, buzdolabi acilip yogurt,sut ve yumurtadan olusan bir karisimi temizlemek zorunda kalmistik. Yeni karavanimda koctastan "buzdolabi cocuk emniyet kilidi" 3tane aldim. Tanesi13 tl civarindaydi.1tanesini buzluk kapagina,2tanesini de buzdolabi kapagina taktim,simdilik bir problem yasamadim, tavsiye ederim
 

AKA arkadaşım,
Sahil yolu yapılmazdan evvel Karayolu ile Gürcistan Kutais kentine kadar gitmiştim.O yıllar pasaport isteniyordu.Hazır Trabzon'da iken dönmek yok yola devam deyiver.Pasaportda istenmiyor nasıl olsa bari Batum'u gör derim.
Selamlar,saygılar.
 

Sayın Güngör ve Hoca, malesef bayram dolayısıyla zamanım azaldı, Zigana ve Gürcistandan şimdilik vazgeçtik, dönmemiz gerek artık. zaten bu hiç planlanmamış bir nevi test gezisiydi, biraz daha şurayada burayada derken buralara kadar geldik. ama bu henüz başlangıç tabiki.