Karavanımızı Doğu Karadeniz Yaylalarında Test (ağustos 2015)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Destan06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,857
Güzel bir gezi ama birçok yaylayı (esas görülmesi gereken yerleri) es geçiyorsunuz benden söylemesi


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Etiketler
Bende geçen iki hafta Bulancaktaydım
Haberim olsa bir çayımı içmeden bırakmazdım
Güzel geziler dilerim
 


Geziye devam. Arkadaşlar ben tamamlayıp döndüm. İnternet sağlıklı çalışmadığından geze notlarını sonradan paylaşıyorum. Trabzon a gelip Akçaabat köfte yememek olmaz. Sümela manastırına seyir.















 




Sümela Manastırına yaklaşık 3 km aşağıda oto park alanı var karavanı oraya bırakıp çok dar ve virajlı olan 3 km yolu gidiş dönüş 6 TL ye minibüsle çıktık. 300 metrelik patikayı da mecburi yürüdük. Akşam üzeri dönüş yolunda bulunan bir restoranın yan kısmında dere kenarında konaklamaya karar verdik dere sesi ve serinlikte çok güzel oldu.













 


Harika fotograflar,güzel bir gezi yapmişsin.Bende bayramda Trabzonda olmak üzere yola çıkacağim...
 









Ve istikamet Gürcistan Batum. Dönüş motorini aldık Türkiye ile yarı yarıya. Kısa sürelide olsa ülkemden ayrılmış olmak bile psikolojik olarak rahatsız etti. Aynı gün geriye çıktım.
 



Artık dönüş yolundayız derken Giresun dan geçerken Kümbet yaylasını görmeden geçmek istemedik. iyi ki gelmişiz. turizmin henüz tam ulaşmadığı bakirliğini korumuş tam bir yayla bir gün kalmak için çıktık ama beşinci günde mecbur olmasak biraz daha kalırdık. Yan camı kontrolsüz açınca boynumuz tutuldu.