Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,Yaptığımız İşin Maliyeti ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,032
Ynt: Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,Yaptığımız İşin Maliyeti ?

Bekir Bey cevabınız için teşekkürler. Yani ben bunu alırsam dağda kayaktayken eşimle konuşabilir. Seyahat sırasında takip ettiğim araçlarla bağlantı kurabilirim değil mi? Bunlar için iyi bir telsiz diyebiliriz.

Etiketler

zentoz' Alıntı:
Bekir Bey cevabınız için teşekkürler. Yani ben bunu alırsam dağda kayaktayken eşimle konuşabilir. Seyahat sırasında takip ettiğim araçlarla bağlantı kurabilirim değil mi? Bunlar için iyi bir telsiz diyebiliriz.

İyi-kötü gibi kavramlar kişiden kişiye değişen göreli kavramlar. İki istasyon arasında engel olmazsa çoğu kez sorunsuz görüşürsünüz. Arada engel olmadığı takdirde sözünü ettiğiniz durumlarda basit PMR cihazlarla da görüşürsünüz.

Unutmayın, telsiz haberleşmesinde önemli olan öncelikle konum ve antendir. Cihazın rolü en son sırada gelir. Doğru tahmin ediyor isem bu cihazın antenini değiştirebileceğinizi sanıyorum. Buna örneğin bir araç anteni bağlar iseniz çok daha uzak mesafelerle görüşme imkanı bulursunuz. Karşı tarafta da benzer bir yapı var ise haberleşme çok daha verimli olur.

Ekte yeralan dosyada Eltesan Mobilden talep etmiş olduğum fiyat tedarik süreci bilgileri mevcut umarım birilerinin işine yarar
Buzdolabı MDC 110 950 € Stoktan
CR140 1.075 € Stoktan

KLİMA HB2500 1.395 € Stoktan
B2200 1.995 € Stoktan
B1500S 1.645 € 4-6 Hafta

ASPİRASYON CK 150 250 € Stoktan
CK 2000 225 € Stoktan

Sınus INVERTER 1500W 1.075 € Stoktan
700W 700 € Stoktan

GAZ DEDEKTÖRÜ 85 € 4-6 Hafta

PENCERE S4 1100X450 330 € 4-6 Hafta
1100X450 350 € 4-6 Hafta
700X450 270 € 4-6 Hafta

HAVALANDIRMA
MİNİHEİKİS 70 € 4-6 Hafta
AİR QUAD 110 € 4-6 Hafta

EVYE &OCAK CRAMER CE 99ZF460 I G 250 € 4-6 Hafta
SMEV 18023GL ?
SMEV VA7306FP 145 € Stoktan

SANITERY CTW 3110 520 € Stok

airboat' Alıntı:
Ekipmanların görselleri var mı acaba?

Seyfettin Hocam ,aşağıdaki linkte veya reimo'nun kataloğunda görselleri bulabilirsiniz. Reimo 2011 kataloğunu pdf olarak eklemeye çalıştım ancak başaramadım.
Kalınsağlıcakla

www.Reimo.com
http://www.eltesanmobil.com/urungrup.asp?id=31

Karavana 1000 vat tam sinüs invertör,700 ytl(Yusufa teşekkür ederim.)
Duş kabine lavabo 60 ytl, Musluk ve duş olan batarya 100 ytl alındı.

DSC00040.JPG

DSC00036.JPG

DSC00037.JPG

DSC00039.JPG

Istanbul'da online alışveriş yaptığınız tekne malzemeleri satan bir site önerisi olan var mı acaba?

bartek' Alıntı:
Istanbul'da online alışveriş yaptığınız tekne malzemeleri satan bir site önerisi olan var mı acaba?

Hiç alışverişim olmadı ancak zaman zaman fiyat bakmak için gezindiğim bir site...İstanbul da yaşıyorsanız Karaköy Perşembe Pazarı civarına gidip oradaki işyerlerinden alışveriş yapmanızda fayda var.....

http://www.marintekstore.com/?cmp=1

Teşekkürler. Marintek yolumun üzeri , arada uğruyorum ama fiyatları en az % 20 pahalı piyasaya göre.

Su Eltesan en azindan elindeki stoklari stokta tutacagina bir karavan market acsa ya..

online alışveriş için "hazır olta com" tavsiye ederim, sonar aldık, diğer sitelerden daha uyguna.

hasbay otomotivden tavan halandırması cam olandan 53x97 ölçülerinde 145 tl'ye aldım..

onizleme.gif

Abilerim ben de bu aralar fiyat araştırıyorum,aşağıdaki malzemelerin kaç TL olduğunu yazarsanız sevinirim.Araç 13 m3 olacak inşallah,araca göre kaç lira tutacağını belirtirseniz;
Cam yünü
laminant parke
120x185 yatak
döşemeler
arkaya merdiven(nereden bulabilirim)
proje vb. şeyler
klozet(nasıl olmalı ve nereden bulabilirim)
banyo lavobo
Araç camı

TEŞEKKÜRLER...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR