250TL altı fiyat aralığında buna benzer pek çok ürün var. Seçmekte zorlanınca bulduklarımın listesini bobinajcı arkadaşıma gönderip fikrini sordum. Diğerlerinin hepsinin sargılı olduğunu, bunun elektronik devreli (switch mode) olduğunu, bu yüzden bunu tavsiye ettiğini sordu.
250TL altı fiyat aralığında buna benzer pek çok ürün var. Seçmekte zorlanınca bulduklarımın listesini bobinajcı arkadaşıma gönderip fikrini sordum. Diğerlerinin hepsinin sargılı olduğunu, bunun elektronik devreli (switch mode) olduğunu, bu yüzden bunu tavsiye ettiğini sordu.
Bu nesne, HepsiBurada.com sitesinde inverter/digital olarak tanıtılmasına rağmen bobinajcı arkadaşımın yaptığı denemede bobinli olduğu ortaya çıktı. Yüksek amperde ciddi boyutta bir vınıltısı var. Amatörce yapılacak işler için sorun çıkarmaz. Ama benzer fiyatlarda daha kaliteli ürünler bulunabilir. Benim bunun seçmemin yegane sebebi elektronik kontrollü olması idi. HepsiBurada.com gibi bir şirket bile yanıltıcı reklam/tanımıt yaparsa, varın gerisini siz düşünün.