Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
Osman bey, araç karavan olmadan 9 ay öncede boş olmasına rağmen sığmamıştık, şimdilik KARS'a göndermeyip yorgunluğumu çıkartıyım, daha sonra size bi projede yardıma başlayalım.
Temenni ve iyi dileklerine teşekkür ederim. Benim yerime Şahnalar'ıda gezin.
Adım adım finale doğru proje çalışması başladı. Ruhsat, uygunluk belgesi ve resim-detaylar gönderildi Mühendislik kelamına dökülecek. Bu hafta sonuna yetişme haberi bekleniyor.
Yusuf kardeş, projeden sonra inşallah sıra ona gelecek. Motor konusunda bilgi alış verişi olacağa benziyor 2 teker mi yoksa atv mi konusu sırada bekliyor.
Sevgi ve saygılarımla.
ilhan abi merhaba ben sivastan hakkı şubat ayında bülent beyden karavan fikri almak üzere geldiğimde sizle tanışmış idik
karavanınız bitmiş elinize sağlık güle güle sağlık içerisinde kullanınız.çok emek çektiniz ama değmiş gerçekten darısı bizlere
bende bu yıl sonuna yakın başlamayı düşünüyorum bilginize ihtiyacımız çok.sevgi ve saygılarımla................
Hakkı kardeşim, hatırladım sivas'tan gelmiştiniz, iyi dileklerine teşekkür ederim. Darısı ve daha iyisi gönlünce senin olsun fazla geç kalma aramıza senin gibi arkadaşları bekliyoruz. Her zaman ben ve diğer arkadaşlarımız ellerinden geldiğince yardımcı oluruz. Saygı bizden