Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5
Tekrar merhaba, Salih bey teşekkür ederim.
Bodrum Ortakent,te ikamet ediyorum sn Aka. Sizde mi Bodrumda yaşıyorsunuz? Eğer öyle ise, buluşup bir kahve içebiliriz.
Sn Nevzat bey, malumunuz, Bodrumda sezon başlamak üzere olduğu için yoğun bir sezon hazırlığı içerisine girdim ve Suat beyin de işlerinin yoğunluğunu bildiğim için zaman sorunum (acelem) olmadığını belirterek, kendisini bir nebze de olsa rahatlatarak, ben de ısı yalıtımı için araştırma yapma fırsatı yaratmış oldum kendime.
Şu an iki tarafın pencere montajı ve tavan havalandırmaları takılmış ve kablolama işlemleri bitmiş durumda, muhtemelen izalasyon malzemeleri de yapıştırılmıştır. Ayrıca dolaplar da imalat aşamasında.
Salı günü İzmire gittiğimde aracın o anki halini resimleyerek sizinle paylaşacağım. Sanırım bu ayın sonunda aracımı teslim alırım, eğer bir aksilik olmazsa. Sizin aracın tavan yatağı ile tavan arasındaki mesafeyi gördükten sonra, doğrusu alanın darlığı gözümü korkuttu ve bu sevdamdan vazgeçerek, üstlera dolap yapılması bana daha mantıklı geldi, nede olsa iki kişi seyahat edeceğimiz için aşağıda çekyat tarzı iki kişilik koltuk yeterli gelecektir.
Sizin de bisiklet taşıma sistemi hakkında araştırma yaptığınızı hatırlıyorum, bu konuda bir fikir edinebimişmiydiniz? Benim bir scooter taşıma aparatı daha çok ilgimi çekiyor, ancak yurt dışı gezilerinde ayrıca triptik sigorta vb. prosudürlerle uğraşmamak için bisiklet daha ideal diye düşünüyorum. 200 watt öngördüğümüz güneş panellerini de ebatlarından ötürü 2x 50 olarak 100 wat,a düşürdük. Salı günü diğer gelişmelerle ilgili tekrar görüşmek ümidiye Sğlıcakla kalın.