Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan centilmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 301
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,769
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

ilker 72' Alıntı:
Ümit bey kolay gelsin. Reklam stikırlarını sökmek için şalama ile alevi hafif açarak ısıtıp daha kolay sökebilirsiniz aman yakıt olan yerlerde dikkatli olun.
İyi çalışmalar.
İlker 72 ve yaşar bey iyi temennileriniz için çok teşekkürler.
Folyo kaplamayı sökmek için sıcak hava tabancası dediler aradım eş dostta bulamadım bende işimi görecek birtane aldım praktikerden. (40 TL )
İnşallah onunla işi kolaylarız diye düşünüyorum.

Etiketler

Ümit bey ,epey yol almışsınız.Kolay gelsin.Sropor uygulamanız çok güzel olmuş,ben izocam kullandım ama sizinkisi daha güzel olmuş.Biraz da meslekten fark atıyorsunuz.Burada olsaydınız yardım etmeyi isterdim.

Ümit bey
aracınız hayırlı olsun. Ankara dan yazıyorum. Bülent ustanın adresini verebilirseniz geip fikir almak ve tanışmak isterim.

Hayırlı calısmalar.

ılgaz8' Alıntı:
Ümit bey
aracınız hayırlı olsun. Ankara dan yazıyorum. Bülent ustanın adresini verebilirseniz geip fikir almak ve tanışmak isterim.

Hayırlı calısmalar.
Ömer bey teşekkür ederim. Gayret gösteriyoruz iyi birşey olsun diye. Umarım neticede iyi olur.
Sayın dağcıark28 daha iyisi sizin olur inşallah.
Sayın ılgaz8 telefonum 05362460909 cumartesi (26.06.2010 ) öğleden sona gideceğim Bülent ustanın yanına kontakt kurabilirseniz sizide götürebilirim.
Ben çayyolundayım usta sincan Fatihte Sevgi ve dostlukla kalınız

hocam hayırlı uğurlu olsun

vehbi42' Alıntı:
hocam hayırlı uğurlu olsun
Sağolun Vehbi bey daha iyisi dostların olsun

Ümit bey hayırlı olsun,ve de kolay gelsin.Bu günlerdeki uykusuzluk ve yorgunluklarınızı karavan tamamlanınca en yakınından kurtboğazı barajının kenarında bir gecede atarsınız. :D

züğürt gezençi' Alıntı:
Ümit bey hayırlı olsun,ve de kolay gelsin.Bu günlerdeki uykusuzluk ve yorgunluklarınızı karavan tamamlanınca en yakınından kurtboğazı barajının kenarında bir gecede atarsınız. :D
Haklısınız Sami bey. Öncelikle yakınlardan başlamalı değilmi. Kurtboğazına yıllar varki gitmedim.

Ümit Bey,
Karavanınız güzel olacak. Kolay gelsin.

Kenan ve Berkcantp beylergüzel dilek ve temenniler için teşekkürler...Yorucu ve güzel bir uğraş..
Şu anda geldim eve ve iki parmağım su topladı inanın. Kimse folyo kaplı araç almasın arkadaşlar.:( sökülmesi için 300-400 TL istediler sıcak hava tabancası,Usta ben hanım ve bazen ustanın da hanımı çok uğraştık şükür bitti gibi ama yordu bizi. :smiley:

Ümit hocam size çok geçmiş olsun bu yaşadığınız sıkıntı hepimize örnek oluyor inanın bende bu işe ilk başladığımda çokca sıkıntı çektim ama o sıkıntıları buraya yazmamdan çokca arkadaş ders aldı ve aynı hataya düşmedi şimdi sizin bu uyarınız bizlere ders oluyor teşekkürler bilgilendirme için.

Giydirmenin sökülmesi zor olmuştur muhakkak ama giydirmenin altındanda pırıl pırıl boya çıktığını umuyorum..

Ümit Bey,

Öncelikle aracınız hayırlı olsun..Başlamak işin yarısıymış derler yaa..siz işi yarıladınız bile..Devamı inşallah çorap söküğü gibi gelir. Yusuf üstad ve Atilla bey gibi deneyimli grup üyeleri sayesinde dilediğiniz gibi araç ortaya çıkarabileceğinizi düşünüyorum.

Takip etmeye devam ediyoruz. Sizin yaptıklarınız bizlere örnek olacak. Kısaca maliyet bilgilerini de verebilirseniz sevinirim.

Kolay gelsinn...

Yusuf kardeşim haklısın yaşadığımız iyi kötü herşeyi yazmalıyızki sonraki arkadaşlara tecrübe olsun. Ne demişler "tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir"
Atilla bey genelde boya iyi. Aslında bizim araç altta ve üstte kırmızı kuşakları olan bir araç oldugu için folyodan önce kırmızı bölümlerede hafifçe boya atmışlar.
Genel bir boya rotüşündan geçecek yani.
İsmail bey mümkün olduğunca detayları yazmaya gayret edeceğim. Bitsin inşallah maliyet konusunda da söyleyeceklerimiz olacak tabiki.
Bugün çıkma iki koltuk buldum şaşmaz sanayide döşemecilerde. Dönerli ama vişne çürüğü renkte. Bayağı iyi durumdalar.
Eşimle döşemelik kumaş seçtik bugün araç kaldı yarın akşama koltukların montajı yapılmış şekilde alacağız inşallah sözlerinde dururlarsa.
Döşemeci benim sürücü koltugu ve yandaki çiftli koltugu aldı döşemesi montajı dönme aksamı falan 850 TL anlaştık. 1+1 olacak araç.
Daha çoook işimiz var ama..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR