YanlışGezenAdam
Yeni Üye
Lütfen Videodaki bir tane hatalı bilgi yanlış yönlendirme gösterir misiniz?Aniden belirip en yaşlı ''tospağa'' lara çatan hızlı tavşanın hikayesiydi.
Hızlı tavşandan selamlar
Lütfen Videodaki bir tane hatalı bilgi yanlış yönlendirme gösterir misiniz?Aniden belirip en yaşlı ''tospağa'' lara çatan hızlı tavşanın hikayesiydi.
Konuyu dağıtma çabanızı anlıyorum..
Süleyman bey,
diyerek buradan taşınacağını zaten söylemekte. Sanırım atlamış olmalısınız ?..
Bizde " Beyan esastır" diyecektim ama bu deyim aslında Medeni Kanunda "taşınmazlar" için kullanıldığından haklı çekinceleri akla getirmekte.
Yücel bey bazı katılımcılar için, forumlarda kuyruklu yıldız gibi birden bire "parlayıp" geldiğinden hızlı kaybolma fenomeninden dem vurmuştu.
Ona sormak en doğrusu olmalı ?
.
Soruma yanıt alamadım? Lütfen video da tespit ettiğiniz insanları maddi manevi zarara sokabilecek bir bilgi tespit ettiniz mi bu yüzden mi emeğini aşağıladınız? Örnek olarak yazabilir misiniz?Konu hakkında hiçbir teknik bilgin olmadığı belli..
Sen gezmeye devam et, belki bir şeyler öğrenirsin.
Evvela karşındaki muhatabın kim olduğunu araştır da,
dinazor yaftasının ne kadar eğreti durduğunu gör.
Siteye dün kaydolmuşsun yeni üye..
Bugün ahkam kesmeye başlamışsın.
Tebrikler.
Gösteremem. Bu konuda bilgim yok. Bununla uğraşamam. Bir sürü işim var. Konuyla ilgili görüşler zaten paylaşıldı neden paylaşılan görüşlerden yararlanmıyorsunuz?Lütfen Videodaki bir tane hatalı bilgi yanlış yönlendirme gösterir misiniz?
Hızlı tavşandan selamlar
Peki neden konu hakkında hiçbir yanıltıcı bilgi vermeyen ticari bir amaç gütmeyen bir insanın emeğini aşağılayan bir insana destek oluyorsunuz şu anda? Ben foruma yeni üye oldum diye mi?Gösteremem. Bu konuda bilgim yok. Bununla uğraşamam. Bir sürü işim var. Konuyla ilgili görüşler zaten paylaşıldı neden paylaşılan görüşlerden yararlanmıyorsunuz?
Konuyu dağıtmayalım..
Süleyman bey,
diyerek buradan taşınacağını zaten söylemekte. Sanırım atlamış olmalısınız ?..
Bizde " Beyan esastır" diyecektim ama bu deyim aslında Medeni Kanunda "taşınmazlar" için kullanıldığından haklı çekinceleri akla getirmekte.
Yücel bey bazı katılımcılar için, forumlarda kuyruklu yıldız gibi birden bire "parlayıp" geldiğinden hızlı kaybolma fenomeninden dem vurmuştu.
Ona sormak en doğrusu olmalı ?
.
Hocam bu, arada senden çok özür diliyorum çok saçma bir konu çıktı burada kişisel görüşüm bu insanların yorumlarına kesinlikle yanıt vermemek ancak çok haksız yorumlar var. Eğer siz gerekli gereksiz emek benimdir siz karışmayın derseniz tek yorum bile atmayacağımyapımına devam ettiğim karavanım da sulu sistem soğutucuyu denedim sonucunu merak eden arkadaşlar videomu izleyebilirler ..Kanalıma abone olursanız sevinirim.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=9ngokNhCr2U
Ben bu başlıkta bir konu hakkında fikrimi söyledim. Herkes fikrini yazar beğenirsiniz veya beğenmezsiniz. Herkesin bir fikri vardır ve onları yazar. Forumlar insanlarla polemiğe girme ve hakaret etme yeri değildir.Peki neden konu hakkında hiçbir yanıltıcı bilgi vermeyen ticari bir amaç gütmeyen bir insanın emeğini aşağılayan bir insana destek oluyorsunuz şu anda? Ben foruma yeni üye oldum diye mi?
netice olarak bu forumda ; youtube linki veya konuya müdahil olmayarak başka weblerden link bırakıp , bi daha uğramayanları hiç sevmiyoruz , bizden uzak dursunlar diyerek konuyu noktalayalım mı .benim mesajimdan sonra konu farkli bir yone gittigi icin yeniden yazmak ihtiyaci hissettim.
oncelikle sunu ifade etmek lazim mesajim kisisel elestiri degil bir durum tespiti idi. burada bildiklerimizi paylasmak bilmediklerimizi ogrenmek icin bulunuyoruz. evvelce karavan donusumleri gunumuze kiyasla daha az sayidaydi. ancak etkilesim daha fazlaydi, simdi bir dunya karavan yapim hikayesi var ancak cogu yarim kaliyor, bitirebilen cok az. evvelce konular fotograflarla destekleniyordu ve sahipleride cok naif yaklasiyordu, simdi is youtube kanalima abone olun a dondu ve cogunlukla ben yaptim oldu hadi begenin havasinda. video paylasmak icin zaten yeterince plarform var, ayrica burada da paylasmak yersiz. ben bu durumun forum ruhuna aykiri oldugunu dusundugumu yazdim ki hala ayni gorusteyim. ben burada okuyarak yazarak anliyor ve anlatiyorum, video izlemek ya da yayinlamak istersem o mecrada yer alirim. forum ruhu demisken sunun da altini cizmek lazim, gezenbilir alelade bir platform degil, birbirinden degerli insanlarin bir arada oldugu bir alan. aramiza yeni katilan arkadaslarimizin seviyeyi yukseltmesini en azindan dusurmemesini bekleriz.
degerli konu sahibimizin sayfasini mesgul ettigim icin tekrar ozur dilerim.