Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SkyArt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,483

Etiketler
Ynt: Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları

RESİMDE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜN, GEZENBİLİR ÜYELERİ İÇİN YILBAŞINA KADAR SÜRECEK OLAN ÖZEL İNDİRİMLE, TAMITIM AMAÇLI 50 TL DİR.
Depomuzu ziyaret edebilirseniz benzer çok özel ürünler bulabilirsiniz.
Adresimiz Çamlıca mobilyacılar çarşısı, fetih mah. köseoğlu sk. no:55-A Ataşehir / İstanbul (Göztepe Soyak Blokları karşısı)

*Teslimat, kdv fiyata dahil değildir.

Bilginize sunulur.

Mayıstosböce/Bülent beyin rica etmiş olduğu gibi "bit pazarı" adı altında satışa çıkan ürünlerle ilgili bazı fotoğraflar paylaşacağız. Ancak oldukça çok çeşitli ve çok sayıda olan bu ürünlerin tek tek fotoğraflarını paylaşmamız mümkün olamayabilir. Bu nedenle ziyarete gelmesi mümkün olan tüm dostlara gelmelerini şiddetle tavsiye eder misafir etmekten memnun oluruz. Uzakta olan dostlarımızı ise spesifik sorularına cevap vererek yönlendirmeye çalışacağız.

Bir çok raylı, stoper veya özel kilitleme mekanizmasına sahip, alüminyum ve kompozit malzemeden yapılmış olan dolap, mutfak, alüminyum kutular, deri vb çanta / ceplik, dekoratif muhtelif malzemeler, wc kabini, klozeti ve aksesuarları, wc ayna setleri, dekoratif aydınlatma malzemeleri, kompozit tabakalar, uçak üst bagajları, uçak fırınları, 1li, 2li,3lü yanmaz süngerli alüminyum iskeletli hafif ve dayanıklı uçak koltukları ... vb uçak parçaları ve malzemeleri, ayrıca bir yanda uçak parçalarından yapılan tasarım ürünleri yılbaşına kadar çok özel fırsatlarla sunuyoruz.
Tüm uçak parça ve malzemeleri kompozit, alüminyum, titanyum gibi en üst kalite ham madde den üretilir, yanmaz ve yüksek mukavemet özelliklerine sahiptir.

1-nealırsan_50Kosesi.JPG

2 (2).JPG

3-DSC_4777.JPG

5-dolaplı_lavabo_set.JPG

6-hosteskoltuklari.JPG

Benim önceki mesajım arada kaynadı sanırım: WC kapısını (ayakta tutmak için kullanılan tüm çerçeve elemanları vs. ile beraber) alacağımı belirtmiş ve hesap ayrıntılarınızı istemiştim ama bu konuda cevap gelmedi.

Son yüklediğiniz resimlerden sonra lavaboyu (hemen altındaki plastik parça ile beraber) da almak isterim.

Bu arada bir soru daha: Kanat üstü kapı önündeki koltuklarda yemek masası genellikle koltuğun yanından çıkarılıp kullanılır. Bu masa aksamı ile ilgili fotoğraf yükleme ve fiyat belirtme imkanınız olur mu?

Sizden haber bekliyorum.

ÇOK HAFİF ve DAYANIKLI KOMPOZİT TAVAN PANELLERİ.
ARKASINDA ALUMİNYUM APARATLARI ASMAYI KOLAYLAŞTIRIR. Ayrıca, bunu herhangi bir işte mdf/kontraplak vb malzemeler yerine kullanabiliriz. YANMAZ, HAFİF, ÇOK DAYANIKLI, SUYA GELİR, KOM-PO-ZİT

Bazılarında ışıklandırma dahi mevcut:smiley:

13_kompozit_tavan_paneli_arka.JPG

10-mekanizmalı_açılır_kapanÄÂÃ

13_kompozit_tavan_paneli.JPG

Bekir bey,

gözden kaçmış olmalı. Size detaylarla ilgili özel mesaj yazıyorum.

bahsetmiş olduğunuz koltuk tepsilerini aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Bu tepsilerden elimizde yedek olarak mevcut değil ancak talep edilmesi durumunda ilgili koltuk firmasından yenilenmiş kondisyonda yedek parça olarak temin edebiliriz.

http://www.ucakkoltuklari.com/economy-fabric-duo-plus/
http://www.ucakkoltuklari.com/a340-avio-first-class-deri-elektronik-single/

selamlar

Bekir bey,
talep ettiğiniz bilgiler özel ileti olarak gönderildi.Bilginize

SkyArt' Alıntı:
Bekir bey,

gözden kaçmış olmalı. Size detaylarla ilgili özel mesaj yazıyorum.

bahsetmiş olduğunuz koltuk tepsilerini aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Bu tepsilerden elimizde yedek olarak mevcut değil ancak talep edilmesi durumunda ilgili koltuk firmasından yenilenmiş kondisyonda yedek parça olarak temin edebiliriz.

http://www.ucakkoltuklari.com/economy-fabric-duo-plus/
http://www.ucakkoltuklari.com/a340-avio-first-class-deri-elektronik-single/

selamlar

Özel mesajınıza özel mesaj ile cevap verdim, teşekkürler. Benim düşündüğüm tepsiler daha farklı idi. Bunlar bana yaramaz. Teşekkürler.

SkyArt' Alıntı:
RESİMDE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜN, GEZENBİLİR ÜYELERİ İÇİN YILBAŞINA KADAR SÜRECEK OLAN ÖZEL İNDİRİMLE, TAMITIM AMAÇLI 50 TL DİR.
Depomuzu ziyaret edebilirseniz benzer çok özel ürünler bulabilirsiniz.
Adresimiz Çamlıca mobilyacılar çarşısı, fetih mah. köseoğlu sk. no:55-A Ataşehir / İstanbul (Göztepe Soyak Blokları karşısı)

*Teslimat, kdv fiyata dahil değildir.

Bilginize sunulur.

1tkm Rezerve ediniz lütfen.Ödeme ve kargo bilgilerini bildiriniz.

Selamlar
bit pazarınızı ziyaret etmek isterdim.. Aksamlari kaca kadar aciksiniz? yada haftasonları hangi günler açıksınız? güzel satışlar dilerim, reha

Değişik ürünler, enteresan tasarımlar çıkartmaya yardımıcı olacaktır.

Sayın Reha bey,

ilginiz için teşekkürler. Sadece Pazar günü çalışmıyoruz. Bit pazarını diğer 6 gün 08:30 - 19:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.
Yerimiz Anadolu yakasında Göztepe Soyak blokları karşısında bulunan Çamlıca Mobilyacılar sitesi içerisindedir.

Açık adres: Fetih mah. Köseoğlu sk. No:55-A Ataşehir / İstanbul
Gelmeden önce telefon açarsanız memnun, sizinle ilgilenecek yetkin bir personelle karşılamak isteriz.

Selam ve saygılarımla,
Emre Özkul
0532 3180442

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR