Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SkyArt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,473
Ynt: Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları

Ümit bey,

katkılarınız için teşekkürler.

Koltuklar "servicable" kondisyondadır, yani yeniden sertifilandırmaya uygundur ancak yeniden sertifikalandırma işlemini biz yapamıyoruz, hatta Türkiye'de yapabilen bir adres yok. Biz ürünlerimize "certificate of authenticity" adı altında yani gerçek uçak parçası olduğunu ifade eden bir sertifika veriyoruz ancak bir resmiyeti yok.

CE vb belge için koltuğu ilgili kuruma test işlemine göndermenizin mümkün olabileceğini tahmin ediyorum ancak bu konuda sizler daha ilgili olduğunuz için daha net bilgiye sahipsinizdir.

selamlar

Etiketler
Re: Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları

Huseyin Bey,

Vip sinifi koltuklar rahatlik on planda tutularak dizayn edilmis koltuklardir. Bu koltuklari sofor mahallinde kullanmaniz gerek otorma pozisyonu gerekse koltugun yapim amaci olan uzun yol rahatligi nedeni diye uygun olmayacaktir. Bu koltuklar 8 saat ve uzeri ucuslarda yolcunun oturmakdan cok yasam alani olarak kullanmasi amaci ile tasarlanmistir. Bu nedenle pilot koltugu demistim. 6 eksende hareket eden koltuk fena olmazdi hani :smiley:

Bir diger onerim ise grammer marka tir koltugu olabilir. Amortisorlusinden masaj yapanina kadar her ozellikde olani var. Bursada Vip koltik fiyatina bulursunuz.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Benim aklımda başka bir konuyla ilgili bir kısım sorular var:

Tuvalet kapısı temin etmek mümkün mü? Mümkün ise ebatları ve fiyatı nedir?

Ha keza, tuvaletteki lavabolardan temin etmek mümkün mü? Fiyatı ne olur?

Bekir bey merhaba,

bir çok şey temin etmek mümkün. Özel indirim vesilesi ile depomuzda yılbaşına kadar sürecek olan bit pazarı açmak üzereyiz. Tüm gezenbilir üyelerini bekliyoru. Burada wc kapısından, kompozit tavan, panelleri, gardrop, fırın, muhtelif dolaplar, dekoratif parçalar.. bir çok parça çok uygun fiyatlara satışa sunuluyor.

wc kapısı, kompozit, zerinde alüminyum mekanizmaları, menteşesi dahil laf olsun diye 50 TL :smiley: Krom lavabo, bağlantı hortumları dahil yine 50 TL olsun. Hatta bunların yanında size poliproblen malzemeden anti-bakteriyel, yanmaz ve hafif klozet kapak ünitesini de 50 TL ye öneriyorum. Fotoğraflarını ekliyorum.

Ayrıca, depomuzda açılmak üzere olan bu bit pazarı modu fotoğraflarımızıda koyuyorum. HERKESİ BİT PAZARINA BEKLİYORUZ. GELMİŞKEN TASARIM ÜRÜNLERİ DE İNCELEME FIRSATINIZ OLACAKTIR.

wc_kapı_beyaz_3-50x185.5x3.JPG

krom_lavabo_1.JPG

krom_lavabo_2.JPG

kloset_kapak_poliproblen_1.JPG

nealırsan_50Kosesi.JPG

SkyArt' Alıntı:
wc kapısı, kompozit, zerinde alüminyum mekanizmaları, menteşesi dahil laf olsun diye 50 TL :smiley:

Yaklaşık 1000 km uzakta olduğum için maalesef bitpazarınıza gelemiyorum. :(

Ama wc kapısı için verdiğiniz fiyat üzerinde deneme yapmaya uygun görünüyor. Mekanizmalarıyla beraber nasıl paketlenir bilmiyorum ama bir yolunu bulacağınızı umuyorum. Ödeme bilgilerinizi iletirseniz sevinirim. Kargo adresim şöyle:

Prof. Dr. Bekir Kemal Ataman
Giresun Üniversitesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Güre Kampüsü, Giresun.

Emre bey merhaba,

Lavabo için özellikle Bekir beyi bekledim siparişte öncelik hakkı nedeniyle, lavaboyu satılmadıysa almak istiyorum. Selamlar.

güngör' Alıntı:
Lavabo için özellikle Bekir beyi bekledim siparişte öncelik hakkı nedeniyle, lavaboyu satılmadıysa almak istiyorum. Selamlar.

Aslında onda da aklım kalmadı değil. Ama ben vakit bulup onunla deneyler yapmaya kalkana kadar aylar geçer. Bu yüzden tercihimi kapıdan yana kullandım. Bu arada siz güzel bir şeyler ortaya çıkarırsanız bakarsınız ileride ben de bir lavabo siparişi veririm.

Ama açıkçası İstanbul'da olup diğer dolap, fırın, vb. aksamları yakından görüp incelemeyi çok isterdim.

TA2RX' Alıntı:
Aslında onda da aklım kalmadı değil. Ama ben vakit bulup onunla deneyler yapmaya kalkana kadar aylar geçer. Bu yüzden tercihimi kapıdan yana kullandım. Bu arada siz güzel bir şeyler ortaya çıkarırsanız bakarsınız ileride ben de bir lavabo siparişi veririm.

Syncro için düşündüğüm bir uygulamada kullanmak istiyorum,fiyat çok cazip ve orjinal bir parça. Bit pazarı davetinde umarım
kontrolden çıkmam :D aklımda birkaç parça var daha önce gittiğimde gözüme kestirdiğim.

Selamlar,

lavabo şu anda 3 adet mevcut. Bir tanesini Levent beye ayırdık. Bekir bey karar verirse ikincisini de kendisine ayırabilirim.

Bit pazarına herkesi bekliyorum.

Selamlar

Daha detaylı fotoğraflar çekip bilgisayarlarımıza indirecek hale getirirseniz (depo siteler)Bekir bey gibi çok uzakta olan arkadaşlarımız da faydalanabilir.

SkyArt' Alıntı:
lavabo şu anda 3 adet mevcut. Bir tanesini Levent beye ayırdık. Bekir bey karar verirse ikincisini de kendisine ayırabilirim.

Teşekkürler. Ben şu an için kapıyla yetineceğim.

Bu arada, anlaşmalı bir kargo firmanız vardır, inşallah.

Aras kargo ile çalışıyoruz, farklı bir firma tercihiniz varsa lütfen belirtiniz.

Teşekkürler

Emre

SkyArt

SkyArt' Alıntı:
Aras kargo ile çalışıyoruz, farklı bir firma tercihiniz varsa lütfen belirtiniz.

Burada önemli olan kargo firmasının hangisi olduğundan ziyade sizin onlarla yaptığınız özel fiyat anlaşması :smiley:

geç cevap için kusura bakmayınız. Klozet kapağı ölçüleri en 65,5 cm x boy 55,5 cm x yükseklik 16 cm. Fiyatı 50 TL

selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR