niycel
Yeni Üye
Bu fiyat nasıl?
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı
Pahalı gibi .Bu fiyat nasıl?
Tahmini Teslimat Zamanı
Süper ürün. Tam yaz kıyafetlerini yıkamak için.Herkeze öncelikle merhaba gurubunuza yeni katıldım bu site sayesinde çok şey öğrendim herkeze oyüzden teşekkür ederim bende karavana yeni giriş yapanlardanım(daha araştırma aşamasındayım) araştırlamalarım sonucu bunu buldum herkezin işini çok rahat yaraya bilir. Çamaşır makinesi konusunda. Performansı hakkında pek bir bilgim yok ama iş görür gibi duruyor.
Yeni Taşınabilir Ultrasonik Türbin Çamaşır Makinesi USB Çamaşır Temizleyici Ev Seyahat
Online Shop New Portable Ultrasonic Turbine Washing Machine USB Laundry Cleaner Home Travel | Aliexpress Mobile to Clipboard
Süper ürün. Tam yaz kıyafetlerini yıkamak için.
.
İzninizle konuya başka bir açıdan yaklaşayım.
Bence karavancılığa yeni başlayanlar için bazı aletler, ancak gereksinimi yaşandıktan sonra alınma hakkına sahip olmalılar diye düşünüyorum. Tabi bunların ocakmış, yatakmış, tuvaletmiş gibi gerekliliği baştan tartışılmaz şeyler değil ama ikircikli karaktere sahip olması lazım.
Umarım konuyu açan Serdar bey bu yazımı atlar, çamaşır makinası, ütü, ütü tahtası, 12V saçkurutma makinası ve benzerleri de bence böyle bir guruba dahil.
Karavanda herkesin değil, asıl bizim gereksinimiz önemli olmalı ?
Bu, zaman, yer, yaş ve benzeri faktörlerle ayni kişi için bile değişiklikler göstermiyor mu ?
Bunun tespitinin diğer adı ise kısaca “tecrübe”
Mesela uç bir örnek;
Karavanımı alırken satıcı tenteyi ve sinekliği şimdi alırsanız ucuzluk yaparım dediği için, akıllılık yaptığımı sanarak ikisini de almıştım.
Sinekliği 7 sene içinde sadece bir kere, tenteyi de geçen sene dört buçuk ay boyunca 3, hadi en fazla 4 kere açtım. Tabi burada herkesin benim gibi bunlara herzaman ihtiyacı olmayacağını söylemiyorum ama benim aracımın arkası yukarı doğru açıldığından az da olsa bazen tente fonksiyonu görüyor. Camping Card sayesinde de yan sezonları elektrik alarak kampinglerde zaten gölgede geçirdiğimizden, tenteye ihtiyacımız pek olmuyor.
Yanlış anlaşılmasın tenteyi de şimdi baştan alırdım ama öğrendiğim ona zannettiğim kadar ihtiyacım olmadığı oldu. Sinekliğe ise gittiğim yerlerle ilgili olmalı, hiç ihtiyacım yokmuş.
Kısaca; çamaşır makinasına Asya yollarında büyük olasılıkla, Avrupa’da hiç ve Türkiye’de belki ihtiyaç olabileceği düşünülse de buna yaşayarak karar vermek en uygunu olmalı ?
.
.
Gerçi benim göreceliğe vurgu yapan cevabım ortadaydı..