Sevgili arkadaşım2011 caravelle aracıma yaşam aküsünü araç alternatöründen şarj etmek istediğimi İzmir de 2. ve 3.sanayide sözde kendine usta diyen elektrikçilere anlattım ama hiçbiri bu konuda bilgili değil . Aracın alternatörü iki aküyü birden doldurabilir mi diye sorduğumda yeterli bir cevap alamadım. Bugün Viya karavan sayfasını gezerken araçlarının yaşam akülerini 1 güneş paneli ve araç alternatörü ile şarj ettiklerini okudum. Ayrıca youtube da takip ettiğim bir sayfada niewiadow çekme karavanın yaşam akülerinin de araçtan şarj edildiğini izledim . Teknik bilgim bu konular için yetersiz . Bu işi sağlıklı bir şekilde İzmir de yapacak var mı acaba ?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
öncelikle sanayide kendisine usta diyen cümlesi bence biraz ağır kaçmış
Çünkü herkez herşeyi bilemez bence sizi düşünerek bilgilerinin olmadığını söyleyip yapmamışlar işinizi
birde tersini düşünün yalan yalnış bir iş yapıp size maddi olarak zarar verselerdi daha kötü olmazmıydı
ben 40 yılı aştı elektrik teknisyenliği yapıyorum ama bina elektriğine elimi sürmem benim dalım yat elektriği
yukarıdaki benim ve birçok arkadaşımızın yazıları size yardımcı olacaktır yinede bir sıkıntınız olursa bende İzmir'deyim zamanım el verdiğince yardımcı olmaya çalışırım