Karavan Örnek Model ve Resimleri (3) Camperbox

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,270
Ynt: Karavan Örnek Model ve Resimleri (3) Camperbox

maliarslan' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
biraz eski bir konu fakat bu resimlerdeki çadır sistemi Defender ambulans kasalara uygulanabilir mi? sonuçta Defenderler hem resimdeki Suzuki'den çok daha geniş hem de daha güçlü. bu sayede sahip olunmak istenen "offroad camper" araç yapılabilir. ambulans kasanın yüksekliği biraz azaltılarak daha dengeli hale getirilebilir. kesilen yere resimlerdeki gibi bir çadır sistemi yerleştirilerek geniş, rahat, ferah bir "offroad camper" yapılabilir kanısındayım. siz ne dersiniz?

Ambulans kasalar esasen dengeli araçlardır sorun üzerlerinde offroada uygun yumusak ve yüksek helezonların olması + amortisörlerinin bitik olması bunlar düzeltildiğinde tren gibi güvenli gider gelir., Pratikte kasa yüksekliğini düşürmenizde imkansız çünkü yan duvarları dengede tutan karkas yapı aracın tavanından itibaren oluşan ark yapı ile desteklenmekte bunu keserek bozdugunuz anda bence araç tehlikeli hale dönüşür + birde bunun trafik mevzuat yönü var, kasalarının metrik projeleri var TÜV bu projelere gerektikçe istiyebiliyor.

Etiketler

lizz' Alıntı:
Bunlardan hiçbirinde tam bir yatak mevcut değil ki ama,tuvalet zaten yok,banyo da...Napiyim böyle karavanı..Sıcak havada içinde durulmaz.Olsa olsa arabası olmayan biri bebeğiyle pikniğe gittiğinde (yaz mevsimi hariç) kullanabilir bunu.Bebeği gündüz uyutmak için falan :smiley:

Hanımefendi benim karavan tam size göre ...satabilirim :smiley:

erhan110' Alıntı:
Hanımefendi benim karavan tam size göre ...satabilirim :smiley:

Ben o karavanın estetiğine bayıldım :smiley: Bayan arabası dedikleri gibi o da bayan karavanı bence :smiley:

:smiley:) Teşekkür ederim bencede öyle...

erhan110' Alıntı:
:smiley:) Teşekkür ederim bencede öyle...

Rica ederim :smiley:

Ben daha önce benim karavanım dediğinizde avatarınızdakini kastettiğinizi sanmıştım,o da küçük ebatlarda olduğu için.Bu benim bayıldığım oval olan sizin miydi demek yeni düştü jetonum :smiley: Dalgın bir anıma rast gelmiş daha önce.Ben onu kesin yurt dışındadır diye düşünmüştüm yani oval olanı.Köşeli ya da sivri hatları sevmiyorum daha doğrusu yıllardır sevmediğimin farkındayım.Oval olmasından dolayı ve tabi beyaz olmasının da verdiği bir şirinlik var,ağustos böceği gibi bişiy.Ağustos böceklerini de severim. :smiley:

Ynt: Karavan Örnek Model Ve Resimleri (3) Camperbox

öğrencilerle miniatürk gezisinden- istanbul

IMG_1106.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri